PARIS VLOGGAR

Tankar, Videos, Youtube

Tjabba tjena mina fina läsare! Idag är det Tisdag och det var längesedan jag var så stressad som jag är nu, får verkligen grov panik. Har så mycket att göra och känner att jag inte riktigt har något bra schema för allt, vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt. Nu ska jag berätta vad jag måste hinna med = Skolan, barnvakt, Hollister jobb, bloggen, podcast och youtube. Grejen är att jag verkligen bara vill prioritera de roliga sakerna som har med mina sociala medier och göra men jag känner att tiden pressar mig och att allt jag vill göra är att stoppa huvudet under täcket och sova.

Här ovan är i alla fall två underbara vloggar från min och Tildes vistelse från Paris, en av de bästa weekend resorna någonsin. Har verkligen haft så kul. Blir också så så glad när jag fått så extremt bra respons på båda, hela mitt hjärta fylls utav kärlek. NI ÄR UNDERBARA!!

Snälla ni har ni några bra tips för att hjälpa stressiga mig eller några fina ord så får ni jättegärna kommentera här för vet inte vad jag ska göra, tror jag kommer gå in i väggen om jag inte börjar planera allt bättre.

KRAM

Gillar

Kommentarer

karla
karla ,
Skriv listor på allt du ska göra och dela sedan in sakerna i tre kategorier: nödvändigt, väsentligt och önskvärt. T ex, jobb och skola kan ju anses nödvändigt, skriv då upp vilka uppgifter och vilka jobbprojekt som är mest nödvändiga osv. Ta sedan det väsentliga, t ex. youtube för att du ska hålla kvar dina prenumeranter och typ sånt. Sen önskvärt kan vara att hänga med vänner, festa, spela in en stor men rolig video osv. Sen, det viktigaste av allt, tacka inte ja till mer än du kan hantera. Vill bara säga att du verkar vara helt underbar och du är grym, det räcker långt! kram
Johannabrege
Johannabrege,
Älskar dina listor!! Checka jättegärna in min blogg (vet att sån här "reklam" är tjatlig, but your girl trying to get started haha) nouw.com/johannabrege
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229