NEW YORK DAY TWO

Outfit, Resor, Mat

Vi började dagen med en snabb frukost på ett ställe som vi gick förbi av en slump, det låg på fifth avenue nära Empire state building och hette Maison Kayser. Världens mysigaste ställe med härligaste personalen, om ni vill se våra nya vänner där kan ni kolla in vloggen. De hade jättegod kaffe, pan eu chocolate (vet inte hur de stavas). Stort tips om man vill ha frukost TO-GO eller bara avnjuta en god kaffe i deras mysiga cafe. De hade även en restaurang som vi missade helt, där kunde man beställa in mer avancerad frukost så som scrambled eggs osv men eftersom vi skulle äta tidig lunch så passade vår enkla frukost perfekt. Vill dock till restaurangen nästa gång jag åker till NY. Hur fin bild på Tilde som matchade juicen till hennes kjol? Love it!! Efter det åkte vi upp i Empire state building vilket känns som ett måste när man är i New York. Väldigt turistigt men går liksom inte att missa utsikten för de är så mäktigt. Går inte att beskriva med ord hur vackert New York är.

Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och njöt och den fantastiska solnedgången från vårt rum på våning 23. Helt magiskt, det pirrade i magen och man kunde inte sluta le! WOW. Tilde satt i fönstret och skrev i sin bok hon fick av mig om vad vi gjorde på dagarna medan jag satt och redigerade. Så otroligt härligt att kunna njuta av varandras sällskap men ändå bara sitta där helt tysta och göra saker var för sig. Det är en av de sakerna som är så fint med min och Tildes relation.

Sedan bar de av till Leonardo Dicaprios favoritrestaurang Catch som tydligen skulle vara ett väldigt IT ställe med mycket kändisar. Ni ser min outfit ovan som var väldigt uppklädd, jag ÄLSKAR att klä upp mig! (Byxor - Zara, Topp & kappa - NA-KD, Heels - Steve Maden, Väska - Gucci) Tycker det är så roligt att få känna sig extra fin och jag är en av de människorna som totalt lever för att bära klackar. Heels kan vara bland de snyggaste jag vet. Maten och servicen var jättebra, omgivningen var dock det som fick mig helt i chock. Allt var SÅ COOLT! Vill verkligen ha mer sånna restauranger i STHLM.

Vi satt bakom den spanska kända sångaren "Maluma", vi visste dock inte vem han var till en början utan tyckte det bara var lite konstigt att han hade med sig två livvakter och att folk ville ta bild med honom. Så till slut frågade vi en tjej som jobbade där vem det var för vi vart alldeles för nyfikna för att låta bli. Tycker det är synd att han inte ska gå på middag utan att ha med sig livvakter, kändes lite överdrivet. Efter det blev vi medbjudna upp till Rooftop baren som Catch ägde, det var som en mindre klubb. Där träffade vi på några trevliga danskar och amerikanska tjejer som vi hängde med hela kvällen. Därav är bilden i mitten på mig och Mi som hon hette, jättehärlig tjej. Vi hängde även med några fransmän som var väldigt good looking. Bredvid vårt bord bordade Maluma och hans vänner roligt nog. Sedan slutade kvällen med att jag och Tilde tog en uber hem. Lyckad dag, lyckad kväll!

KRAM

Gillar

Kommentarer

ellie
ellie,
Hej! Kan du göra ett inlägg med tips på 18 års presenter. Jag har nämnligen en bästavän som fyller år i juli och har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Vill köpa något dyrare men prisklassen får ändå vara 1000-2000 kr. En resa hade varit optimalt men känner för något materiellt.
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Det ser magiskt ut! nouw.com/carolinejohansson_
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229