NEW YORK DAY ONE

Outfit, Resor, Mat

Vi började dagen med en fantastisk brunch på ett jättemysigt ställe i SOHO som hette Jack's wife Freda som låg på 224 Lafayette Street. Vi råkade dock i vanlig ordning beställa in lite för mycket att äta som ni ser på ovanstående bilder....hehe. Vi rekommenderar att dela på pannkakorna istället för att ta en varsin. Ta fries till avokado mackan och inte salladen för den va tråkig, det roliga var att han som var vår servitör sa att den var SÅ god och sen kom det bara in valig rucola haha. Deras mint lemonade var helt fantastisk god (den som Tilde tog), min däremot var inte lika god. Den smakade som honungsmelon i dryck form vilket var en lite weird känsla. Dock var all mat helt fantastisk, servicen var lika så och själva stället i sig får 9/10. Så roligt att vara omgiven av riktiga amerikanare som pratade om deras busy life.

Hela den här dagen spenderades i SOHO vilket personligen blev mitt favoritställe i hela New York. Byggnaderna är så vackra, maten är fantastisk och själva feelingen är så mäktig och chill på samma gång. Vi shoppade en hel del första dagen, jag köpte flera par skor, massor av underkläder osv men det har ni redan sätt om ni följt mina vloggar och min New York haul.

Här är några av mina favoritbilder från resan, tycker dem skriker New York. En cool outfit med hela New York SOHO känslan i bakgrunden + alla gula taibilar. Min outffit består av Jeans + Jeans topp + skor från NA-KD, väska från Gucci, jacka från Zara och en hatt från en random butik i Rom.

Eter det här bar det av till min favoritrestaurang i hela New York. La Esquina heter stället och ligger gömt i en typ "korvkiosk" butik som ligger på 114 Kenmare Street, man går ner för några trappor, genom ett kök och där ligger VÄRLDENS coolaste restaurang kan jag lova er. Jag har varit på mycket ställen i hela mitt liv men det här var GARANTERAT den bästa och coolaste restaurangen jag besökt. restaurangen hade gammalt trägolv, tända ljus överallt och en lite vintage känsla på det hela. Maten var så sjuk, det var så gott att jag blir ledsen av tanken att jag inte kan gå till baka dit just nu. Deras majskolvar, sallader och små tacos var så brutala. MUMS säger jag bara. Tog tyvärr inga bilder då jag var helt inne i själva upplevelsen och njöt till fullo men för er som vill se lite vad jag pratar om så kan ni kolla min andra New York vlogg. TACK Tilde som var hittade den hör restaurangen för WOW säger jag bara! Men glöm inte att boka långt innan för att få bord (så är det oftast med ställen i New York).

KRAM

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Jaa nu blev man ju inte direkt mindre sugen på att åka till New York liksom x) Älskar bilderna! Den där frukosten/brunchen såg ju verkligen perfa utnouw.com/fanip
Alice
Alice ,
Vilket hotell bodde ni på? <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229