NEW YORK DAY 3 & 4

Resor

Kappa - NA-KD / Tröja - Chiquelle / Jeans - NA-KD / Skor - Missguided / Väska - Gucci / Brillor - NA-KD

Denna dag gick väldigt fort, vi började med brunch på Balthazar, som låg på 80 Spring St, New York. Tilde hade läst att det var där Beckham familjen brukade ha sin Sunday brunch och även andra stora känidsar. Och eftersom jag och Tilde är lite kändiskåta och om dem tycker de är gott måste väll vi också tycka de haha? När vi kom dit hade Tilde råkat boka 11 på kvällen istället för dagen men så snälla som dem var där så lyckades dom lösa ett bord till oss ändå trotts den 1,5 timme långa kön. De tyckte nog att vi såg lite viktiga ut som går in med klackar och bomb outfits haha, skämt och sido.

Sedan strossade vi runt i Soho och sedan bar det av till en Jazz restaurang som var helt fantastisk, tog tyvärr inga bilder där men den hetter The flat iron room och det var sååå coolt där inne, jätteskön vibe och de låg vid 37 W 26th St, New York. Efter det gick vi på en AMC cinema som var helt sjuk, stora fåtöljer som man kunde fälla ned. Vi såg Red Sparrow och jag och Tilde vart helt livrädda, sjukt obehaglig film. Men denna dag var så himla mysig, vi levde så mycket i nuet att vi inte tog så mycket bilder tyvärr!

Väska - Gucci / Jumpsuit - Zara / Tröja - Chiquelle / Brillor - Gucci / Skor - Missguided

Den fjärde dagen var den absolut bästa dagen, och inte bara den bästa dagen på resan utan en av de bästa dagarna i mitt liv!! De var stålande sol och super varmt, vi började med en kaffe från Joe's ute i solen men utsikten över New york och floden. Vi tog verkligen bara in allt och satt och njöt till 110%. Efter det gick vi till Brooklyn bridge och vart så lyckliga hur vackert allt var. Tänk att det här är våran jord? Vi tog självklart jättemånga fina bilder och den första bilden som ni ser ovan är min favoritbild någonsin!!! Min älskade fina Tilde, gud vad hon betyder mycket för mig! Jag hoppas alla ni har lika fina vänner som jag!!

Sedan åt vi en helt fantastisk lunch, MUMS vad gott det var!! Stället hette Evelina och hade helt sjukt avo toasts och deras carbonara var MAGISK (tilde åt den), de låg på 211 Dekalb Ave, Brooklyn.

Efter det begav vi oss hem till hotellet för att byta om och ta en über ASAP till One World trade center där vi såg solnedgången och WOW. Det går inte att ta in hur vackert New York är, det är så galet magiskt. Precis som i film! Efter detta åt vi på en gömd restaurang som hete Beauty & Essex som ser ut som en gitarrbutik men inuti är det SJUKASTE restaurangen, så coolt! Maten var sjukt god och drinkarna likaså. Helt otroligt ställe som ni måste besöka, de ligger på 146 Essex St, New York. Efter detta bar det hem till hotellet där vi spenderade vår sista natt och den sista dagen behöver jag inte skriva om för den var hyfsat kort och har tyvärr inga bilder.

Men summan av kardemumman var att denna resa var helt otrolig, det går inte att beskriva med ord hur sjukt roligt jag och Tilde hade det. Vi levde livet till fullo i drömmarnas stad, vad mer kan man säga? Vi åt på så sjuka restauranger, såg vackraste delarna av New York och njöt av varandras sällskap. Denna resa var en av de bästa resorna i mitt liv och jag är så tacksam över Tilde! Om ni någonsin funderar på att åka till New York så behöver ni inte ens tveka för ni kommer aldrig ångra er.

KRAM

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Victoriafredriksson
Victoriafredriksson,
Alltid velat åka dit! nouw.com/victoriafredriksson
anna
anna,
Älskar din blogg! Kan du göra wanties inlägg, vad du har köpt det senaste, och tips om vinterjacka, skor, mössor och halsdukar? <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229