Rykk tilbake til start!Jeg husker jeg kjørte hjem fra jobb engang i 2016, mest sannsynlig på våren engang. Når jeg såg i speilet i bilen innser jeg plutselig at jeg ikke har dobbelthake når jeg sitter helt vanlig!

Dobbelthaken min er verdens mest trofaste dobbelthake, så den hadde jeg aldri trodd skulle dra sin vei!

Den ettermiddagen tenkte jeg tanken "ALDRI mer!" om det å være stor, tung, usunn og misfornøyd. Jeg elsket den nye innpakningen min, vi kom ekstremt godt overens, vi likte de samme klærne, vi likte å trene (jojo, likte å likte fru blom, men vi fikk det til!) og livet var generelt skikkelig lett!


Nå er vi godt i gang med 2019, det er flere år siden sist jeg skrev her inne, og det siste jeg skrev var nettopp om dette. Det å slutte å blogge i motgang.


Jeg blogger motsatt av hvordan jeg skriver dagbøker innser jeg.

Mitt siste dagbok-innlegg skrev jeg i august 2008, et innlegg full av undring morgenen etter jeg traff drømmeprinsen for første gang.

Jeg skriver nemlig kun dagbok i motgang, merkelig nok faller det meg mest naturlig å etterlate meg en drøss med bøker som bare inneholder dritt når jeg engang går over i evig lading.

Blogging, det gjør jeg derimot bare når solen skinner. Selv om jeg tenker at slike blogger finnes det virkelig nok av!

Så da, om enn litt sent, mitt aprilforsett i år; blogg også i helårs stormer, oppoverbakker og motvind!


Ikke minst, brenn dagbøkene!Og ja, det med starten ja, jeg er tilbake til den augustkvelden i 2015. Boms tilbake til start, og nå 4 år eldre!

Alle gode ting er tre sier de? Jeg er forsiktig optimist, og håper jeg atter engang treffer på meg selv som dundre under hundre!


Ha en strålande uke!

  • 280 visninger

Liker

Kommentarer