ZzzZZzzzzz

God kväll!

Idag har det varit en lite rörig dag och lite (läs mycket) påfrestande dag. Jag är rejält trött och utmattad så jag ska faktiskt gå och lägga mig efter att jag skrivit färdigt kvällens blogginlägg. Jag måste få sova...

Golvläggaren kom ju i morse och han gjorde klart golvet där nere. Jag är sååå glad för att det är färdigt :) I morgon kommer elektrikern och då blir det helt färdigt! Det är bra - då får Fredrik och Robin något att göra i helgen. Hehe. Jag fick ju inte vara arbetsledare förra helgen så jag ser fram emot att få vara det denna gången ;)

Vid lunchtid så var det dags för mig att bli undersökt med ultraljud igen. Nu fanns det inte ett spår av någon blodpropp! Jag fick sluta med Innohep-sprutorna och behövde inte ens ta färdigt de sprutor som jag hade utskrivna för dessa 6 dagarna. Så skönt!

Jag jobbade 4 timmar och det var ett lite rörigt och stökigt arbetspass. Snacka om att det sög den lilla energin som fanns kvar rätt ur mig...

Jag hoppas på att få mycket god sömn i natt men har inte allt för höga förväntningar på det då jag börjar känna av min artros lite mera igen. Höger axel/arm värker och nerverna är i kläm. Känner sååå väl igen värken och försöker bli av med den genom sjukgymnastik och piller. Får väl se hur det går.

I morgon är det dags för ett motionspass på sjukhuset. Arbetsbelastningstest av hjärtat under övervakning av EKG ska göras. Ska bli bra att få svart på vitt hur mycket jag vågar ta i när jag tränar.

Nu måste jag gå och lägga mig. Ögonen går i kors. Massor med kramar//Heidi

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Så underbart att höra att proppen är borta och du inte behöver ta sprutorna längre. Hoppas du fick en god natts sömn 💜🌞

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Så skönt att det gått bra med proppen 🙏 Hoppas att fredagen blir en bra sådan 🥰

nouw.com/evaeliasson