Yrare än vanligt

Nu snurrar det mer än vanligt i min skalle kan jag ju säga :) Nu känns det som att det är mycket som händer på en gång och det räcker med rätt så lite för att min hjärna ska totalkollapsa så jag gör mitt bästa för att hålla ihop det hela, hehe. Egentligen är det kanske inte mer än vanligt att hålla reda på men det känns så...

Jag försöker att bli klar med den stora vårstädningen men det går ju inte så där väldans bra. När jag stod och strök gardiner så bestämde sig strykjärnet för att lägga av mitt i alltihopa. Tack för den liksom. Så fort jag är i ett rum och plockar så hittar jag grejjer som ska till ett annat rum och så slutar det med att jag mest yrar runt som en vilsen höna och så får jag inget gjort istället.


Samtidigt som jag vårstädar och gör fint inför påsken så har jag en packningslista i huvudet och lite "resfeber" eller vad jag ska säga. Jag längtar nått så vansinnigt mycket nu så jag vet inte var jag ska bli av!!! Jag, Robin och Linnea tar tåget ca 100 mil norrut på tisdag så nu gäller det att tvätta så att det man vill ha med sig på resan hinner bli rent, torrt och nerpackat. Egentligen så borde jag inte behöva "stressa med packningen" redan nu då det är så många dagar kvar innan avfärd men jag jobbar ju hela helgen så det är väl det som ställer till det lite för mig. Alla dessa bollar i luften... Å så är ju jag lite av ett kontrollfreak när det gäller vissa saker och packning vill jag ALLTID ha stenkoll på. Men så brukar jag heller inte glömma nått eller behöva införskaffa nått under mina resor för att jag missat nått :o)

En vecka i Sundsvall är precis vad jag behöver nu! Det är ett år sedan vi var där senast och vi har inte träffats sedan i sommras och så länge får det bara inte gå mellan gångerna!


Idag blev det äntligen ett pass Indoor Walking på Gym1 och bästa Pethra var instruktör :=) Det kändes att det inte har blivit så många träningspass under mars månad som det har blivit under januari & februari men jag hoppas på att komma tillbaka till det tempot rätt så snabbt.


Nej mina vänner - nu tänker jag gå och lägga mig. Sov gott och dröm sött. <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar