You said what?!

God morgon gott folk!

Ja det har äntligen blivit fredag igen :) Dagarna borde ju inte spela så stor roll för mig som är sjukskriven, varje dag är fredag liksom, men jooo det gör ju det för på helgen får jag ha hela min familj samlad och det är härligt! Sen är det liksom bara en extra go känsla i kroppen när det är fredag. Det spritter i benen och hela jag får en positiv vibe när det är fredag :)

Nu är hantverkarna och golvläggarna här och har påbörjat jobbet i gillestugan och hallen där nere. Åååå jag är så spänd på hur golvet kommer bli! Jag hoppas och tror att vi har valt rätt men det är ju alltid svårt att veta före man ser det på plats.

Nu är tösen på väg till skolan och jag ska strax hoppa upp på på crosstrainern och köra ett pass. Jag hoppas att ni får en bra dag oavsett vad ni har för planer för dagen <3. Pöss & Kräm <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Godmorgon ♥️ Här blev det ändrade planer , skulle jobbat kväll men mamma hade trillat igår och kan inte passa Aron så det blir semester istället... men det klagar jag inte på 😍 ser ut att bli underbart väder ☀️☀️☀️☀️ Njut och ha det underbart 😍♥️😘

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

God morgon. Oj då - hoppas att det ändå gick bra för henne?! Ja semester kan ju vara gött ibland 😊 Njut av dagen - kram!

nouw.com/jopphejjdihejjda
MariasVardag
MariasVardag,

Hon har ont i rumpan o svårt att röra sig 😨 men ok i övrigt 🙏🏼 ♥️

nouw.com/mariasvardag
Hemljuvligahem
Hemljuvligahem,

Hoppas ni får en fin helg! 🙂

nouw.com/hemljuvligahem