What´s up?

God kväll i stugorna/lägenheterna/slotten och trädkojorna :)

Nu är det faktiskt så att jag vet om att jag är en aningens tjatig och jag ber om ursäkt för det men jag måååååste ju bara tjata lite om det här. Alltså - what´s up with the weather? Det är snart mitten på mars och jag undrar huuuur länge till ska det fortsätta så här:

Jag vill ha vår på "riktigt" med si så där 10-15 grader varmt så man kan vara ute och NJUTA av att man är ute. Inte frysa halvt ihjäl.

Jag pratade med sonens farmor och farfar innan idag och nu har de fått första omgången av Covid-vaccin. Jag längtar tills vi alla är vaccinerade (som behöver det) så att vi kan träffa alla våra släktingar, både gamla och nyfunna :) Jag har fått tid för min första spruta nu och jag är lite nervös men samtidigt glad för det.

Något jag är mest nervös för just nu är morgondagen. Jag ska på återbesök till hjärtläkaren och jag hoppas att jag får höra massor av positiva saker. Just nu är jag dock inne i en sådan där "tänk-om-period"... Det hjälper inte direkt att jag har haft lite känningar av dubbelslag eller vad det nu har varit. Säkert stressrelaterat och det gick över lika snabbt som det kom men ändå jobbigt. Snälla håll tummarna för mig i morgon - feels like I need it <3.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Lycka till imorgon, tummar hålls här för dig 🤗

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
MariasVardag
MariasVardag,

Håller tummarna imorgon 🙏🏼 Sov gott ♥️

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
VeraLynn
VeraLynn,

Lykke til hos legen i morgen 💖 Vi får nok vår og gode temperaturer til slutt, men mars kan være vanskelig og faktisk gi full vinter. Akkurat det håper jeg ikke.

nouw.com/veralynn
Forsens
Forsens,

Håller tummarna 🤞! Och jag håller med dig med vädret .. usch fyy blä , ge oss lite soliga dagar nu.

nouw.com/forsens
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack (lite sent svar, sorry) 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda