What a lovely day <3

Tjabba. Vilken härlig dag det har varit! Jag har en sådan där känsla av att vara tillfreds med tillvaron just nu och känner mig så där "äckligt" lycklig :) Jag kommer på mig själv med att gå runt och le sådär fånigt hela tiden. Jag njuter! Det är kanske inte ofta man känner såhär så det gäller att njuta fullt ut :=)

När Linnea hade gått till skolan i morse så hoppade jag upp på crosstrainern direkt och körde i 30 minuter till en asskön playlist. På en av låtarna ställde jag mig med böjda knän (som att man står upp på en cykel typ) och så körde jag så heeeeeela låten. De andra låtarna försökte jag köra i samma takt/tempo som låtarna gick i. Fullt ös medvetslös ;)

Efter en härlig dusch så kände jag mig som en ny människa, drog på mig vettiga kläder (mina nyinköpta byxor som satt som ett smäck och är såååå sköna), drog in till stan och gjorde lite ärenden. Var bland annat på apoteket och hämtade ut fler lancetter (nålar) till min blodsockertagare. Vi har det bra i detta avlånga land. Alla grejer som hör till blodsockermätning är gratis. Tack tack!

Körde hem. Solen sken och jag poppade musik i bilen. Gick ut på en promenad. Så gött ute <3. Har hunnit tvätta 3 maskiner så tvättberget har minskat lite, har även dammsugit lite och sorterat bort lite prylar. Ja men alltså det är liksom bara en sån där dag där allt klaffar. Jag kanske ska vakna tidigt varje morgon? Jag har inte sovit någon middag eller ens varit trött på hela dagen trots att jag vaknade 04:30. Skumt.

Nä nu ska vi äta lite mat och sen ikväll är det lite gluttande på tv som gäller. Ha de gött mina vänner <3.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar