Visste ni att...

den här tanten har mer vilja än hon ibland själv inser? Åtminstonde vissa dagar. Jag har varit sååååååååå sugen på choklad hela dagen och jag har varit sååååååå sugen på ALLT onyttigt som är gott/sött/salt/sliskigt så både godis, chips och snabbmat lockar väldigt mycket. Har hittills lyckats hålla mig ifrån alltihopa men hade någon viftat med en pizza under näsan på mig eller velat bjuda på nått smarrigt så hade jag ju inte kunnat hålla mig. Fast ska man ropa hej innan man kommit över bäcken? Snart har minstingen gått och lagt sig och egentiden i tv-soffan börjar...


Jag skrev ju innan att det bara skulle bli en slappesöndag idag men det blev det inte. Jag skulle bara leta efter en sak den ena bokhyllan där vi har "lite-allt-möjligt-förvaring" som mina scrapbookingprylar och andra pysselgrejjer tex. Jag hittade "lite" damm. Jag kunde då inte blunda för det faktum att jag måste städa så det blev lite dammande och lite dammsugande i alla fall idag. Skönt att ha det gjort iofs :)


I morgon är det jobb 7-15:30 och sen är det avslutning på Linneas simskola efter det. Skönt att terminen är slut för hur bra det än är med nån aktivitet så tar det ju tid och man ska skjutsa och grejja. Nu får vi lite lugn och ro på den fronten över sommaren och då brukar det ju bli rätt mycket hopp & skutt ändå. Det ska iaf bli spännande att se om Linnea tar några sim-märken i morgon :o)


Just nu känner jag mest så här:

Simma lugnt. Sov gott. Pöss & kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar