Vinke vink från Heidi :)

För er som har läst mina senaste inlägg så kommer detta inte som någon surprise direkt - jag befinner mig i Sundsvall :) Jag, Robin och lilla loppan Linnea har rymt från Hässleholm för en vecka. I går satte vi oss på tåget vid 12-tiden på dagen och vid 20-tiden var vi äntligen framme!

Det var inte så himmlans länge sen vi sågs för våra kära vänner Jenny, Mogge och min gudson Hannes var ju nere och hälsade på oss i samband med Linneas dop så det är bara tre-fyra veckor sedan. Det känns dock jobbigt varje gång vi skiljs åt och det är alltid lika kul när vi träffas igen. Jag vill verkligen att denna veckan går låååååångsamt så att jag hinner njuta...


En bonus är att vi sover över hos dom och det innebär ju att vi får betydligt mer tid tillsammans än om vi skulle ha åkt i vettig tid till ett hotell varje kväll för att barnen ska gå å lägga sig i tid. Nu är det ju iofs påsklov och Robin är ju vaken till 22-23 tiden varje kväll men det hade ju ändå ställt till det lite. Nu kan vi umgås betydligt mer och dessutom få lite kvalitetstid för oss själva när barnen sover :)


Idag har vi mest tagit det soft och ändå har hela dagen svischat förbi väldigt fort. Jag vet inte hur man ska göra för att förlänga dagarna lite så att man hinner med att göra lite mer än bara kliva upp, käka frukost, äta kvällsmat och sen gå å sova. Det är ungefär så fort dagarna går här. Men som man säger - tiden går fort när man har kul :=)


I morgon blir det kanske lite pokerspelande på kvällen med lite fler folk som man känner från denna byggden. Vissa av dom var det väääääääldigt länge sen jag träffade så det ska bli kul ! Lite poker, lite cider och mycket trevligt ska det bli :)


På måndag blir det nog en tur ut till Birsta shoppingcenter. Det var länge sen jag var där ute. Alltid kul att få glutta runt lite i alla roliga butiker :o)


Tisdagen spenderar vi nog på nått av alla badhus som finns här i trakten. Det blir i så fall första gången som Linnea badar på badhus. Spännande !


Resten av veckan finns det lite lösa planer för men vi lugnar oss med att spika nått. Kan vara skönt att ta dagen lite som den kommer.


Nej nu ska jag gå å umgås med mina kompizar och mina barn. Ville bara blogga av mig lite. Kram kram. C U.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar