Vilken dag?

Ja god morgon världen. Jag höll på att skriva att det är måndag men det är ju faktiskt redan tisdag :) Det är illa när ett helg med röda dagar gör en så förvirrad, hehe. Vad står på era scheman/kalendrar idag? Här är det tomt blad. Jag skulle haft APT med jobbet men alla sådana "onödiga" möten är ju inställda nu. Jag har lite jobbrelaterade grejer som jag ska fixa men jag ska inte till jobbet då jag fick en "ledig dag" när mötet ställdes in.

Dottern har gått iväg till skolan för en stund sedan och det gick faktiskt rätt bra att få upp henne ur sängen. Jag hade nog inte behövt tjata på henne om att vända sig och somna om i fall den möjligheten hade funnits, hehe. Jag hade också gärna vänt mig om och somnat om... Trött & sliten - jo tack. Men det får gå ändå.

Jag är glad för att jag inte måste spendera en dag på jobbet idag för den smärtan jag har i ryggen är inte att leka med. Fy bubblan! Det bränner och hugger och jag vet inte hur jag ska bli av med detta. Det känns som att jag har en knuta i storlek med en tennisboll mellan skulderbladet och ryggraden på vänster sida. Jag ska ta en varm dusch och även testa vetekudden. Något borde hjälpa.

Solen skiner och det verkar bli en fin dag så om inget annat hjälper så känns det ju lite bättre med solsken i alla fall :) Just nu är det bara 2 plusgrader men det ska bli ca 10 grader senare. Najs!

Nä mina vänner - dags att ta tag i dagen. Här kan man inte sitta och såsa hela dagen <3. Ha de så gott :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar