Vänner <3

Tjabba. Ibland blir jag så där löjligt glad, så där så att jag går och ler en stund för mig själv. När allt först känns skit men så löser sig saker och ting för att man har världens bästa vän/vänner - ja då ler jag fast jag inte mår bra. Idag blev det ett sådant tillfälle. Om det är någon sjukdom som jag har stoooor respekt och avsky för så är det maginfluensa och jag gör ALLT jag kan för att inte sprida det vidare. Att åka till affären för att handla verkar dumt. Det är då min bästa Nettan rycker in! Jag hade nyligen handlat men glömt/missat några saker. Världens bästa Nettan fixade det och det gjorde min dag sååååå mycket bättre. I bland är det dom "små" sakerna som gör det :=)

Jag hade fruktansvärt jobbig huvudvärk förut - förmodligen pga lite vätskebrist - så jag gick och la mig en stund för att vila. Somnade såklart. Sov ca 3 timmar. Hoppsan. Vaknade och mådde ännu risigare än när jag gick och la mig... Förutom huvudvärk så hade jag även halsont och snuva. Jippie! Gubben lyckades kanske inte hålla sina basilusker för sig själv ändå? Så förutom kass mage och huvudvärk så fick jag även vissa förkylningssymtom. Kul.

Tidigare ikväll så skulle jag och Linnea titta lite på Netflix. Det gick sådär...Jag somnade igen sittandes i soffan. Trött eller trött? Nu har tösen gått och lagt sig för en stund sedan och jag har tankat i mig lite c-vitamin. Jag tänkte gå och lägga mig och titta på Wahlgrens värld nu och sen är det sussa sött som gäller. Jag behöver både min skönhetssömn och sova bort alla onda grejer i kroppen.

Zzznarka lagom mycket i natt. Ses! Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar