Vad skulle jag göra?

Ja vad skulle jag göra om inte musiken fanns? Jag önskar verkligen att jag kunde sjunga eller spela något instrument men det kan jag inte - jag är totalt tondöv och saknar all form av talang. Jag får helt enkelt nöja mig med att lyssna på det andra skapar och det finns mycket bra musik att välja på. Jag är inte superkräsen men dansband och lite annat går bort. Just nu lyssnar jag mycket på 80-talsrock. Så fort jag är själv i bilen så poppar jag loss, när jag sitter hemma vid datorn så har jag mina hörlurar på, när jag sover så har jag gärna lite lugna mysiga låtar på i bakgrunden. Ja vad skulle jag göra utan musiken?

Nu har jag bara en natt kvar och sedan är jag långledig. I morgon ska får jag passa mig för att sova för länge när jag kommer hem från jobbet för annars kan jag inte somna sen på kvällen och vända tillbaka dygnet. Hitentills har det ju gått jättebra att vända fram och tillbaka och ställa om efter behov. Fortsätter det så här så kommer det ju inte bli några problem att jobba vaken-natt :)

Idag har jag, Linnea och Fredrik spelat Speculation igen (mitt absoluta favoritspel när det gäller sällskapsspel). Vi skulle spela spel igår och jag föreslog LasseMajas detektivbyrå som vi alla tre gillar. Sen helt plötsligt så kom Linnea gående med Speculation och jag tänkte direkt att det skulle vara för svårt. Det står att det är från 10 år (visst - hon fyller snart 9 men ändå...) och man ska helst kunna räkna pengar rätt bra och man ska förstå hur man spekulerar om pengar och veta sakers värde. Vi testade att spela och nån gång fick vi hjälpa henne lite men hon fixade det mesta galant! Så vann Fredrik igår och vi skulle ta revanch på honom idag och dagens runda vann jag. Linnea kom 2:a både igår och idag och hon är jätteduktig! Kul :)

Nej nu ska jag gå och duscha och börja att förbereda mig inför jobbenatten. Ha en bra söndagskväll. Puss på er <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar