Vad hände?

Ytterligare en helg har ju precis passerat och vad hände då mån tro? Jo i fredags kväll åkte Fredrik, Robin, Linnea och jag till Värnamo för att umgås med Robins farmor och farfar. Vi kom dit rätt sent på fredagen så då blev det inte så mycket gjort annat än att sitta å snacka lite.

På lördagen hade vi väldigt fint väder så vi tog en barnvagnspromenad hela gänget bort till elljusspåret i Alansryd, runt en liten slinga där och sen hem igen. Tror det blev cirka 5 kilometer så det är ju ingen jätterunda men Robin skulle ju också orka hänga med :) Vi hade med oss lite fika och det blev en väldigt mysig tur. Linnea sov gott i vagnen nästan hela tiden.

På söndagen åkte jag, Linnea och Fredrik till Tuija, Niklas och Amanda för att hälsa på. Robin ville inte följa med för han lekte med farmors grannbarn Albin :) Amanda är snart 3 år och hon är en riktigt liten underbar tjej! Hon skulle sitta i soffan och hålla Linnea, hon skulle sitta på golvet på en filt och hålla Linnea. Hon skulle sitta brevid Linnea på filten och leka. Hon släppte inte Linnea med blicken många sekunder... Hon hade full sjå att passa sig för mig och Fredrik för jisses vad vi var farliga. Efter ett tag så snackade hon med oss men man fick inte komma för nära. Linnea fick dock komma nära. Hon hade nog fått stanna där ett tag om Amanda hade fått välja...

På söndag kvällen åkte vi hem från Värnamo. Borta bra men hemma bäst.


Tuija hade massor med kassar med kläder som Amanda har växt ur. Dom fick vi. Det var sex stycken pappkassar med kläder och det var bara de i storlek 80, 86 och 92. Sedan har vi en flyttlåda med ytterkläder i storlek 80,86,92 att hämta. Vi fick dessutom 1 flyttlåda med leksaker och vi har redan fått 2 flyttlådor med leksaker... Det fanns dessutom en hoppgunga med bland grejjena :) Linnea har idag fått rota runt bland leksakerna och vi hittade massor med roliga saker där. Hon har suttit på en filt på golvet och lekt en himmlans massa med alla spännande saker.


Idag har det regnat sjukt mycket ute men jag hoppas att vi slipper det i morgon. Jag skulle nämligen vilja testa parasollet som hör till vagnen. Det fick vi också av Tuija :) Det skulle vara skönt om en barnvagnspromenad kunde bli av i morgon så håll tummarna för att det blir okej väder!


Nu är det inte många dagar kvar tills barnen har sommarlov. På torsdag måste det verkligen vara fint väder. Inte för att det brukar vara det. Midsommar och skolavslutning är nästan alltid kalla. regniga och blåsiga. Det lär ju bli så i år med. Åtminstone om man tittar på SMHI:s rapporter...


Nej nu somnar jag snart framför datorn. C U!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar