Tvåtusentjugo-nollsju-tjugosju

Men hallå där! Ja nu blev det några dagars radiotystnad från mig. Jag hade en fullständigt ointressant helg där jag mest låg i sängen och tyckte synd om mig själv. Jag hade sådana kramper i magen och jätteont i ländryggen pga mensen. Jag misstänker att jag har endometrios och ska söka hjälp för detta kan inte fortsätta så här. Alltså dom kramperna jag hade i helgen var inte att leka med. Under söndagen gick det i vågor så emellanåt var jag relativt smärtfri och kunde till och med baka en sockerkaka men sen låg jag och vred mig utav smärta på sängen i nästa stund. Idag klarade jag att vara uppe och igång hela dagen med hjälp av lite Alvedon, i helgen hjälpte inte ens mina starkaste tabletter mig... Upp och ner - ner och upp.

I dag kom först Anne för att hämta hem Zacko igen. Jag var bra sugen på att säga att han hade rymt och att vi inte hittade honom så sorry - kom tillbaka en annan gång, hehe. Nä men så klart att de får ta hem sin vovve men här blev det TOMT igen. Älskade Zacko!! Han är så enormt mysig, gosig och underbar <3. Jag kommer snart och kidnappar dig igen ;) Du och jag Zacko - du och jag! <3

När Anne & Zacko hade åkt så hoppade jag och Linnea in i bilen och styrde kosan mot Trelleborg och Hallongården. Vi plockade massor med härliga, söta och goda hallon, klappade & matade getter och hade en mysig dag. Kan verkligen rekommendera Hallongården som utflykt!

Väl hemma så gjorde jag det lätt för mig. Varför krångla till det liksom? Nä stekt falukorv och makaroner till kvällsmat fick det bli. Alla i familjen gillar det så why not lixom :o)

Efter maten så spelade jag och Linnea lite Mario Kart på Wii:et och sen till kvällsmyset åt jag och Linnea glass med färska hallon, massor med chokladsås och så lite strössel på. Ja men kan det bli bättre? Man får skämma bort sig själv när det är semester. Eller hur? <3

Nu ska jag fortsätta glo lite på Netflix innan det är dags att lägga huvudet på kudden. Pöss!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar