Tvåa lika med succé?

Som vanligt på kvällarna så åker hörlurarna på och Spotify startas. Sitter just nu och lyssnar på en av mina nya favvolåtar och njuter. Spelade samma låt om och om igen ett antal gånger och kom då att tänka på att ett utav de bästa tv-programen är över för denna gången. Japp - jag tänkte på Idol. Ja det tog slut i fredags och jag ville väl liksom inte riktigt inse det men poletten har ramlat ner nu. Det känns tomt och lite deppigt. Varför kan det inte sändas på våren också?? Ska man behöva vänta ända till hösten - en hel evighet ju!

Jag är väldigt besviken på att Kevin vann. Det är en sångtävling men det är jättemycket mer som bedöms för en idol ska ju kunna klara av så mycket mer än att bara sjunga. De ska gärna ha "det". De ska helst kunna dansa, de ska synas att de vill stå i rampljuset, de ska vara en bra artist/performer men fortfarande ha fötterna på jorden. Det skadar ju inte om de ser bra ut - visst är det så. Men de måste ju kunna SJUNGA. Kevin sjunger ju surt rätt så ofta. Man kan inte bara låta honom vinna tävligen bara för att han är söt, gullig, charmig eller vad det nu är som gör att han vinner. Han sjunger väl okej men han borde inte ha vunnit. Tycker att Elin är mycket duktigare än Kevin men jag är inte säker på att jag hade röstat fram henne som vinnare utav alla de som var med i de där fredagsfinalerna faktiskt. Nu är det ju så att vi som har följt idol i alla dessa år vet att tvåan ofta lyckas bättre än ettan och jag hoppas på att det blir så denna gången också!! :)

I natt var det ingen bra natt. Hade migrän i stort sett hela natten och fick ta igen förlorad sömn så hela förmiddagen försvann ju. Typiskt. På eftermiddan/kvällen "jobbade" jag som ledagare ett tag. De ringde från Plommonstigen i morse och undrade om jag kunde hoppa in men tack vare migränen fick jag säga nej. Väldigt surt faktiskt. Jä**a migrän... Är så trött på skiten. Kan skänka bort den till någon som ändå ska ha dödstraff i USA eller nått...

Sen ringde de från Torsgatan och frågade om jag kunde jobba ikväll. Nä då var jag ju uppbokade redan. Varför ska det krocka? Så onödigt. De hade ju kunnat sprida ut jobbförfrågningarna lite bättre ;)

Nä jag ska nog gå å lägga mig nu. Puss på er gott folk!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar