Tuff tuff sa tåget

Sitter på jobbet och längtar tills jag får sätta mig på tåget och åka hem till Hässleholm igen. Ska bli såååååå skönt :) Denna gången följer inte sonen med mig hem, han ville hellre stanna med farmor och farfar. Dom ska åka ut till torpet och ha det mysigt så det förstår jag att han vill vara med på :=)

Robin och farfarn meddelade igår att dom hade äventyrsplaner också. Dom ska ta med sig sina cyklar ut till torpet och sen ska dom ut på en mysig tur runt en sjö som heter Gäss-sjön. Jag tycker det är så kul att dom hittar på sådana saker tillsammans. När sonen var mindre så var det nästan bara farmor som gällde och som hade intresset att hitta på saker med sonen men nu när Robin är lite större så kan han å farfar snickra å pyssla, ut och cykla tillsammans å lite annat. Kul :)


Idag går jag in i vecka 24 i graviditeten. Magen växer på och lill*n där inne sparkar runt så det står härliga till, dock är det inte så härligt när bebben bestämmer sig för att sparka nedåt mot urinblåsan... En busbäbis redan nu :) Vad ska det bli av denna lilla krabat ? ;=)


Dax att jobba lite till. Synes ! Kram kram


<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar