#träningspepp

Å helt plötsligt så blev jag supersugen på att sticka till gymmet. Bara för att jag inte kan. Men jag svär - när jag kommer ut på andra sidan sjukstugan, när bacillerna äntligen lämnar min kropp igen så är det jag som ska till gymmet!! Nu jäklar har suget kommit tillbaka och då gäller det att ta vara på tillfället. Just nu är det dock bara sängläge som gäller. Är tvärkass och har dessutom fått någon slags allergi-reaktion. Yeeeeaaaaah! What the hell, ska jag ändå vara dålig så kan jag väl ta all skit på en gång så är det förhoppningsvis över sen...?


Nu är det första maj och det är bara lite mer än en månad kvar och sen är det skolavslutning och dax för sommarlov för barnen. Härligt :=) Jag hoppas att detta kommer bli en bra sommar! Det ska bli skönt att ha tre veckors semester också. Jag hoppas att det blir jättebra väder då så jag kan hitta på nått med barnen då. Tyvärr så kommer min man inte ha nån semester denna sommaren men det blir ju alltid nån dag här å där som han blir ledig. Förhoppningsvis får han någon lite längre lucka någonstanns så att vi kan hitta på nått tillsammans med barnen. Vore ju skoj om hela familjen kan vara samlad nått.

Jag är jättesugen på att försöka få ihop det så att vi kan åka till Liseberg, Tivoli, Lalandia eller Tropical Island eller nått liknande. För att det ska roa både 4-åringen och tonåringarna så får det ju antingen vara ett stort nöjesfält med karuseller eller så kanske nått av de där två äventyrsbaden skulle kunna funka. Tror ju inte att tex Legoland lockar de två stora lika mycket längre. Svårt när man har så stort hopp mellan ungarna, lite klurigare blir det ju allt. Nåja vi ska nog hitta nått som roar alla :o) Får dock vänta ett tag så att vi kan skramla ihop lite slantar först men med lite pengar på väg in så ska vi väl kunna fixa det. Det är 4 år sedan vi var på Liseberg sist så det hade varit väldigt kul att åka dit och de har ju dessutom en ny berg-och-dalbana i år som heter Helix. Den verkar grym! Vill vill vill dit!!


Igår såg jag reklam för en film som kommer snart på bio. Den hette "Need for speed" och det kändes som om det skulle vara en dålig efterföljare på "Fast & Furious"-filmerna. Vet inte om det är tänkt att försöka härma på nått sätt men när det kommer en film i en genre så brukar det förr eller senare alltid dyka upp nån liknande. Får väl se vad som sägs när recensionerna kommer. Jag blev inte jätteimpad av trailern så jag tänker inte lägga pengar på att se den på bio men kommer den på tv så kan man kanske offra sig.


På tal om tv och film och sådant. Vi har fått hem våran nya box nu. Äntligen! Vi skaffade ju en boxerbox när vi hade flyttat in här och det är ju mer än 5 år sedan och vi har märkt att våran box håller på att lägga av. Efter lite letande efter nått bra erbjudande så hittade vi det hos Viasat först. Vi sa upp abonemanget hos Boxer och skulle så ansluta oss till Viasat. Det gick inte som det skulle. Hoppsan. Där stod vi med lite halvpanik då vi snart skulle vara utan tv helt. Som en skänk från ovan så var det Boxer som hörde av sig och frågade varför vi skulle säga upp abonemanget (naturligtvis hade de stenkoll på läget och hade perfekt tajming). Igår fick vi hem den nya boxen. Fredrik har redan kopplat in den och det känns jättebra. Nu vet vi att när den gamla kraschar totalt så har vi detta fixat och det är nog bara en fråga om dagar eller möjligtvis några veckor innan den gamla lägger av.


Nä nu ska jag inta sängläge igen. Ska nog glo lite på Netflix på surfplattan. Det blir lagom ansträngande. Ha en skön första maj! Kram

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar