Totalvägrar. Japp!

Ja så är det då lördag kväll. Igen. Tjopp sa det så var det dax för deltävling nummer två i Melodifestivalen men vet ni vad? Jag tänker INTE kolla! Nä! Så de så. För det första så gillar jag inte alls upplägget och är så fruktansvärt less på skiten. Lägg ner skiten säger jag. Sen så är ju Tomas Di Leva med i kvällens program. Blääää. Låt mig slippa!! Nej här blir det kanske en film istället men vi får väl se vad klockan är när Linna kan tänka sig att sova...


Ja angående Linnea ja. Hon vakande vid halv åtta i morse och sen totalkraschade hon vid 17-tiden idag. Jag som hade fått upp hoppet om att vi skulle få henne i säng tidigt ikväll fick ju ge upp den tanken direkt. Lillan fick sova liiiiite föööör länge och jaaa nu är klockan strax 20:00 och jag tror ju inte att lilla söta goa Linnea kommer sova innan 21:00 så vi får väl se hur detta går. Ja ja.


Robin är som vanligt hos polare och sover över. Ser inte mycket av den ungen nu för tiden men som jag har sagt innan så är det så kul att han har så mycket kompisar så det är väl smällen man får ta helt enkelt... :o)


I torsdags var jag och Robins farmor och farfar på begravning i Trelleborg. Det var en ljus och fin ceremoni och det var en väldigt bra präst så det hela blev väldigt vackert men sorgligt såklart. Efteråt var vi på nått världshus eller liknande och åt lite smörgåsar, drack kaffe/te och åt tårta. Det var mest bara skönt att allt var över när vi åkte där i från men Elsa finns i våra hjärtan.


(Ett nattningsförsök senare)

Hej igen. Måste ju berätta om gårdagen också innan jag ger mig för ikväll. Robins farmor och farfar ville ju fira att Fredrik har fått jobb och att jag har börjat plugga och att det går så bra i skolan för mig. Dom bjöd ut oss på restaurant och det blev ett besök på Wok House. Inte så dumt!! Vi åt mongolian barbeque och njöt i stora drag. Linnea tyckte dock inte att det var så roligt men det gick hyffsat. Nästa gång vi ska gå ut och käka så där på en kväll så ska vi nog skaffa barnvakt till Lillan för det är ju roligt om alla får sitta ner samtidigt och äta maten i hyffsad lugn och ro...


Ska glo på tv och har tagit fram lite gotta. Maken fick ta över nattningen av lillan för det funkade inte alls när jag skulle testa. Så jag går och umågs med Felicia i tv-soffan i stället och så ses vi mer i morgon. Puss, kram och gonatt!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar