Total lycka!

Att en sådan liten pryl som en mobiltelefon kan ge så mycket glädje/frustration som den gör är väl konstigt egentligen. Ändå sitter jag här med ett leende på läpparna och är så lycklig för att jag slipper all frustration som min förra mobil gav mig på slutet när den gick sönder. Jag har skaffat mig en ny mobil idag och nu har jag lagt in alla nummer jag behöver och laddat ner nödvändiga (och mindre nödvändiga) appar, fixat med lite inställningar och tjaaa ni vet - lekt lite :) Det blev en Samsung S4 då jag tyckte att S5:an var alldeles för stor för min smak, fick ju knappt plats med den i handen.. Jag är jättenöjd med mitt val. Innan jag riskerade att förstöra displayen så fixade jag displayskydd och flipcover till den direkt. Lika bra! Förra telefonen tappade jag i ett klinkersgolv efter att ha haft den bara ett kort tag så denna gången ville jag fixa det på en gång och inte vänta för då riskerar man ju att det är försent. Jag är lycklig med min S4 och jaaaaa jag är väl lite pryltokig som blir så lycklig över en ny mobil - det kan jag väl erkänna :)


Idag hade vi fredagsmys och tittade på filmen Turbo på Netflix med Linnea. Vi släckte ner i vardagsrummet och tände lite stearinljus för det gillar Linnea. Fram med lite gottis och dricka och sen bara myste vi. Gött!


Jag har fixat en vinteroverall till Linnea idag. Det blev en FIX från Lindex till att börja med. Jag vet inte om vi ska köpa en overall till eller köra på täckjacka + täckbyxa som andra set. Det kan ju vara bra att kunna ha bara jacka om man ska iväg någonstanns och det känns lite förmycket med två overaller och en jacka + byxa utöver det. Jag tänkte kika på Tradera också först men minst en ny overall tycker jag är bra för man vet ju aldrig med vattentätheten i tyget på begagnat. Vi brukar köra på en ny och en begagnad. Känns ju lite tidigt att hålla på med vinterkläder redan nu men är man inte ute i god tid när grejjerna kommer in till butikerna så står man kanske där sen med långnäsa och har svårt att få tag i det man vill ha. Jag vågar inte vänta iaf för den dumheten gjorde jag för nått år sedan och då blev det kris på slutet när kylan slog till. Inte kul. Dessutom är det bra för plånboken att dela upp köpen lite för vinterkläder och vinterskor är INTE billigt. Fortsättning följer.


Nä klockan är mycket så jag tror att jag måste gå och sova. Hoppas att eran helg blir bra. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar