Tjugoåttonde augusti tvåtusentolv.

Idag blir det till att ta det lite lugnt för det känns som att det kan vara en förkylning på g. Det blir med andra ord ingen träning på gymmet utan jag avvaktar till morgondagen och har det inte brytit ut nått allvarligt så kan jag ju pumpa loss då ist :)

Idag ska jag förhoppningsvis kunna koncentrera mig lite bättre på skolarbetet för igår gick det ju INTE bra. Men visst - man kan inte bara ha bra dagar! ;) Det gick åtminstone bra på gymmet igår så då kanske det blir tvärtom idag då och det gör ju inget eftersom jag inte ska träna

.


Jag älskar webradio! Jag fullkomligt älskar detta påfund. Jag har en mp3-spelare som jag av någon anledning aldrig får tummen ur att sätta mig och byta ut låtarna på så jag ledsnar ofta på min låtlista. I mobilen sitter det ett minneskort, alltså fritt fram att ladda in lite musik i mobilen också men det är samma visa där. Jag vet inte när lusten/orken/tiden ska infinna sig så då är det kanon att kunna lyssna på webradion. Visst - man får stå ut med en hel del reklam men det är ju inte hela världen.


Imorgon har vi sista lektionen i ämnet Vård Och Omsorg 2 som vi läser just nu. Nästa vecka är det prov. Här går det undan! Nej det är väl dax att ta tag i skolarbetet nu då. Ha de gott! Puss & Kram.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer