Tjo & tjim :)

Jaha här har det hänt lite sen i lördags då. Igår blev jag så pass dålig med min hosta och mina luftvägar kändes som att dom var i storlek med ett sugrör. Jag ringde vårdcentralen och fick tillslut fatt på dom, fick en tid till 13:15 och i bilen på väg in kändes det som om jag inte fick mycket syre alls. Fick komma in direkt och fick diverse behandlingar. Dom ville dock att jag skulle få lungorna röntgade så det blev en sväng upp till sjukhuset också. Först röntgen och sen vidare ner till akuten. Vid 16-tiden var jag klar och då löd diagnosen så här: förkylning som har satt sig på luftvägarna dvs inflammation av luftvägarna=bronkit + allergireaktion som också satt sig på luftvägarna. Kul! Fick med mig dundermedicin hem som verkligen gjorde susen så redan samma kväll kunde jag dammsuga här hemma. Visst var det ansträngande men inte så att jag inte orkade med det. Bara några timmar tidigare trodde jag att jag skulle svimma av syrebrist.. Ja det kan svänga snabbt!! :)


Idag var det dax för dagis för lillan och skola för mig. Hade lektion 9-12 så det var rätt så soft. Fixade lite ärenden sen och sen hämtade jag Linnea på dagis. Jag hade lovat henne en tur till lekparken så det fick det bli :) Vi hade det jättemysigt men varmt!! Idag har det varit helt sjukt underbart härligt väder. Typ 27 grader varmt och inte ett moln på himlen :=) Nice nice. Och det fina vädret ska fortsätta länge till, visst tempen ska sjunka lite men det ska vara över 20 grader och mest sol i över en vecka. Ja men jag protesterar INTE!!

Det jag dock inte skulle bli förvånad över är ju om det blir skitväder lagom till skolavslutningen. Det är nästan alltid kallt och blåsigt och varför inte lite regn också. Det vore trevligt om det kunde få bli en si sådär 22-23 grader varmt, lite lagom soligt, lite moln som skyddar emellanåt kan vara skönt, lite små svaga ljumna vindpustar. Mmm kan man få beställa det tack? :o)


Efter lekparksbesöket så gick vi hem och jag fyllde en balja med vatten så att Linnea kunde få plaska lite. Orkade inte med att ta upp hela poolen och fixa med det idag så det fick duga med en balja så länge och lillan var fullt nöjd!! :) Som hon plaskade! Efter det att vi hade kastat i oss lite mat så gick Fredrik och Linnea ner för att hänga tvätt och duscha så jag passade på att klippa gräset. Han inte färdigt med hela gräsmattan då klockan började bli lite mycket så med tanke på grannar och speciellt då grannbarn som kanske ska gå å sova så la jag ner verksamheten för idag och så får jag fortsätta i morgon. Det går bra det med, gräsmattan springer ju inte iväg någonstanns under natten misstänker jag.


Tidigare idag så fick jag ett trevligt telefonsamtal från jobbet och jag ska få jobba helgen den 1-2/6 :=)) Jag fick ju ringa igår och boka om min bredvidgång. Kanske inte så lyckat att smitta vårdtagare det första man gör... Så istället för att vara där idag och i morgon så blev det torsdag kväll 16:00-21:05 och fredag dag 07:00-13:00 som jag ska vara där. Ser jättemycket fram emot detta och hoppas att många ordinarie vill ta semester nu (och kanske blir lite sjuka också, hehe) så att jag får jobba mycket. Jag vill ju komma in i det ordentligt och lära mig allt innan det riktiga semestervikariatet sätter igång. Ja nu ska jag iaf inte bli sjuk på nytt för nu vill jag som sagt hugga in på jobbet å få känna mig lite nyttig och behövd :)


(Låååång paus då min man snodde datorn och jag ändå fick lite annat gjort)


I morgon (läs idag - klockan blev visst efter midnatt innan detta inlägg blev färdigt...alltid ska det komma nått annat emellan :P ) ska jag och Linnea vara lediga från dagis + skola. Det blir lite skojakt eftersom jag vill att Linnea ska ha sandaler med täckt tå på sig i sommar. Var inne i stan och kikade på skoaffären där men det var inte mycket att hänga i julgranen. Dom hade ett par gräsliga sandaler med täckt tå i hennes storlek men that´s it. Fanns rätt så många alternativ om man kan tänka sig vanliga sandaler men jag vet hur enkelt det är att dom skrapar upp tårna när de snubblar och cyklar och allt vad de har för sig. Nej kalla mig kräsen men då får jag väl vara det då. Let the shoehunt can begin! :=)


Nä nu är det dax att lägga huvudet på kudden och nanna sött. Gonatt & sov gott :))

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar