Tjipp tjopp

Duracellkaninen är trött. Att man skulle bli trött av medicinen som jag fick i söndags var nog ett understatement. Man blir inte trött - man blir helt sjuuuuukt trött. Nåja det är bara till å hänga med i svängarna ändå :)


Värmeböljan den fortsätter och det är underbart! När det är som varmast så klagar jag lite men jag vill ju ha en varm å skön sommar med många chanser till bad. Jag vill inte ha en kall och regnig sommar och eftersom det är svårt att få precis den tempen man vill ha så får man gilla läget då ju. Hellre varmt så att man svettas lite än att shortsen ska hänga oanvända i garderoben.

Igår satte jag upp poolen till barnen och började fylla den med vatten. Det går ju åt några liter och jag orkade inte släpa hur många hinkar som helst så vi får ta lite i taget. Linnea badade och plaskade så det stod härliga till :=)


Igår hade vi prov i Vård och Omsorg och redan igår på kvällen så fick vi reda på det första resultatet, jag blev godkänd! Jag vet dock inte nått om hur många poäng jag fick å så men det spelar ju faktiskt ingen roll för min del för så länge som jag är godkänd så är jag nöjd. Jag har inte haft tid eller ork att lägga mera krut på den kursen men som sagt så är jag nöjd med att jag har klarat av den första terminen!! Nu ska jag bara göra dataprovet på onsdag och sen är jag helt klar med allt i skolan!! Sommarlov - here I come :=)) Eller nä just det ja - sommarjobb here I come!! Hade det inte varit för att man måste ha pengar att betala räkningar med å handla mat för å allt sådant där så hade jag gärna varit ledig heeeeeeeeeeeeela sommaren. Vilken lyx det hade varit! Nej jag ska jobba och vara duktig så att jag kan njuta så mycket mera sen när jag verkligen är ledig för någon liten lucka har man ju alltid någonstanns.


Nu ska jag snart till skolan för att ha avslutningsfika med klassen och lärarna. Sen ska jag till jobbet och gå bredvidgång mellan 16:00-21:05 och i morgon ska jag vara där mellan 07:00-13:00. Det ska bli såååååå kul!!


Nej jag måste packa ihop vad jag ska ha med mig och gå ut med hunden en sista gång å så. Synes. Bajj bajj - gummihaj :o)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar