tjallå ballå

då var det fredag igen och jag tyckte nyss att det var helg.. hmm, konstigt det där hur tiden kan gå båda sakta och snabbt på en gång :)


Idag kom tösabiten tillbaka till oss igen. Hon är iväg med sin pappa nu och hämtar hit henne. Spännande :) Tror det är första gången som hon har någon kompis som sover över. Iaf när hon är hos oss, vad som händer hos hennes mamma vet jag inte :=)


Det ska väl bli lite myskväll sen med chips och dip framför tv:n. Det är ju "så ska det låta" på tv :)


I morgon ska Fredrik och jag skruva ihop en stor garderob som vi inköpte i onsdags på Ikea. Det var inte det enda vi kom hem med..hehe. Typ, vi tömde hela butiken ! Vi köpte skrivbord till tösabiten, en bokhylla till tösabiten, en bokhylla till pojkvaskern, en bokhylla till mitt "kontor/pysselhörna", en sovrumsgarderob till oss - med skjutdörrar å allt, ett vitrinskåp till köket (det var det dyraste av alltihop, hela 125:-), en varsin matta till barnens rum, en ny matta till vardagsrummet, två stycken lampor som står på golvet, två stycken lampor till våra nattduksbord, ett varsit överkast till barnen, golvskydd att ha under kontorsstolarna och så en hel del annat kollijoks som alltid följer med hem från Ikea. Tack vare att min bokhylla och vitrinskåpet fanns på fyndet så kom vi under 10000:-... :)

Ni ska tro att sambons skåpbil var full med prylar, hehe.


Jag har redan skruvat ihop Felicias skrivbord och bokhylla plus Robins bokhylla. Tänkte att jag kanske ska ge mig på min bokhylla, får se om jag orkar. Det är ju inte så lång stund kvar tills tv:n lockar. Jag ska väl ha nått att göra i veckan som kommer åxå va ? ;) I morgon ska vi ju som sagt ge oss på garderoben så man måste väl spara på energin, hehe.


Nej, dax att call it a night. Kram på er alla och ha en trevlig helg ! :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar