Time to update.

Vad var det som lät? Jag hörde nått konstigt ljud och såg mig omkring. Det syns ingenting men svoschet hänger i luften... Jag trodde att denna veckan skulle släpa sig fram eftersom när man längtar efter något så har tiden en tendens att gå vääääääldigt sakta men för en gångs skull så går det som jag vill :) Tyckte nyss att det var söndag och det kändes som en evighet tills nästa söndag skulle komma men det är ju redan i morgon!! Fy fasen vad jag ska njuta!


I måndags jobbade jag eftermiddag/kväll och hade journatten och slutade på tisdag morgon. Jag gick till stan och åt frukostbuffe på ett fik i all min ensamhet och det var sååååååå underbart skönt. Klockan 11:00 fick jag äntligen hoppa upp och sätta mig i frisörstolen. Håret blev kort, spretigt och ljust. Precis så som jag ville ha det! Jag är så nöjd!! :o)

På tisdagseftermiddagen när jag skulle ringa och få operationstiden så var jag lite nervös för att allt skulle bli inställt. Jag hade nämligen pratat med Robin som just då hade det väldigt jobbigt med pollenallergin och kan man inte andas med näsan så kanske det inte är det bästa att ligga på operationsbordet under narkos och bli opererad i munnen... Dom tyckte att han skulle ta all medicin som han kunde ta för att försöka preparera sig så bra som möjligt så kanske det kunde gå ändå. Vi skulle chansa och komma dit som planerat på morgonen.

Jag kollade buss-och tågtider och konstaterade rätt fort att det inte gick att ta sig från oss till CSK så tidigt på morgonen med hjälp av buss och tåg utan att vi skulle komma försent. Det slutade med att jag hämtade en hyrbil på OKQ8. Det var rena lyxbilen och det kändes så skönt att kunna kontrollera resan dit och inte riskera att bli ståendes för att tågen inte kommer i tid.


På onsdagen klev jag och Robin upp vid 5-tiden. Han skrubbade hela sig noga i duschen inför op och blev preparerad med en stor dos Alvedon, allt enligt order. Vi var på CSK strax innan 7 på morgonen och anmälde oss i receptionen och sen blev vi hänvisade att ta oss till avd Dagoperation. Väl där så gick det rätt så fort. Robin blev visad till en säng, fick byta om till de snygga sjukhuskläderna och sedan fick vi vänta en liten stund innan det var dax för op. Jag fick också dra på mig lite snygga sjukhuskläder och följa med in i operationssalen. 08:10 var Robin helt väck av narkosen och jag fick gå ut ur rummet. Precis där satte fjärilarna igång att dansa tango i magen på mig. Fyyyy vad nervös jag blev.

Innan klockan hade slagit 9 så kom det en läkare och berättade att allt hade gått jättebra och att Robin var på väg till uppvaket igen. Strax därefter kom det en undersköterska och hämtade mig så att jag fick sitta vid Robins sida. Denna gången tog det inte alls lika lång tid för honom att vakna till som för ett år sedan då han opererades första gången. Han kräktes inte upp nått blod heller och kunde klara sig utan syrgasen rätt så fort. Det dröjde inte länge innan Robin började tjata om att få åka hem men de ville att han skulle komma igång med att dricka, äta (isglass) och kunna kissa först. Robin klarade allt ihopa utan större problem och de kopplade bort droppet strax efter det och sen fick vi vänta lite till. Jag tror att vi for därifrån vid typ 16-tiden men allt är lite dimmigt för jag var nervös för att Robin skulle svimma eller nått. Jag tyckte liksom att det hade gått lite för bra och väntade på nått bakslag. Helt i onödan visade det sig ju. Jag har världens bästa grabb! Han är en hjälte!! Innan vi for hem så fick vi en liten lapp men hur mycket smärtstillande Robin skulle ha, hur ofta han skulle ha det och vilken sorts tabletter han skulle ta vid de olika tillfällena. Jag har inte behövt bekymmra mig om några tabletter alls. Han fick första dosen på kvällen innan han skulle gå och lägga sig och då var det tre Alvedon han skulle ha i förebyggande syfte. Han tog dom men sen har han tittat på mig som att jag är från en annan planet varenda gång som jag har föreslagit mera smärtstillande. Han är ju så duktig!! Han är redan igång och kan äta lite fast föda också (som exempelvis pannkaka) men annars så är det yoghurt och liknande som föredras. Skönt att han inte behöver ha ont. Jag har utlovat en belöning för att han är så enormt duktig och aldrig gnäller fast han måste utstå allt detta. Skulle väl kunna tro att han väljer ett tv-spel så vi får väl kika på vad som finns :o) Det tycker jag absolut att han förtjänar!


I går fyllde Fredrik 38 år och det blev inte så mycket firande alls för vi gick om varandra hela dagen pga jobb. Han fick iaf ett kuvert med två dubbeltrisslotter, ett SF-presentkort och ett presentkort på Zuperbowl. Både till bion och bowlingen är korten laddade med så pass mycket så att det är tänkt att han kan välja att gå själv flera gånger eller ta med sig lite sällskap. Jag hade tänkt att fixa till en tårta i går men eftersom Robin inte kunde äta den tårtan som jag tänkte göra då så kändes det shysst att vänta nån dag till plus att det är ju roligare att äta tårtan tillsammans med födelsedagsbarnet! Hehe.


Eftersom att Robin inte mådde så bra igår och eftersom att vi inte hade någon fungerande bil att ta oss ut till Sösdala med så missade Robin sin skolavslutning. Betygen skickas hem på posten ist så vi får väl snart se dom :=)


Ja det var en liten uppdatering från dårhuset på Kronovägen i Tormestorp, haha ;) Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg. Pöss pöss.

>

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar