Teknikstrul

(Ja pga teknikstrul så blir detta lite konstigt. Jag skrev inlägget i morse vid 9-tiden men jag har gjort lite tillägg då jag inte kunde posta det då.)

God morgon god morgon! Det är torsdag - en av mina favoritdagar på veckan och dagen har börjat bra :) Jag har precis varit ute med Zacko på morgonpromenad och det blev en ganska så lång sådan så nu chillar vi i värmen med gott samvete <3 Det var en riktigt härlig runda vi fick och vi började med att hålla Linnea sällskap den lilla biten hon har ner för backen till skolan. Detta resulterade i en väldigt glad dotter <3 Sedan ägnade jag mig åt tempoväxlingar och pushade på rätt bra i uppförsbackarna för att få upp pulsen lite. Gött att känna sig trygg med att kunna utmana sig själv lite!

I dag är det inga hantverkare här och jag vet inte om det kommer någon heller. Det är en grej som är lite jobbig tycker jag. Varför är alla hantverkare så dåliga på att höra av sig? Varför kan de inte bara meddela när de ska komma? Ja ja - det är ju bara till att gilla läget och alltid vara redo på att det helt plötsligt kan dyka upp nån här.

Nu ska jag fixa lite med tvätten och kanske eventuellt dammsuga lite om jag orkar. Det behövs! Å andra sidan springer inte dammråttorna ifrån mig riktigt ännu så jag kanske bara lägger mig på soffan och myser med vovven och glor på Netflix eller nått.

Vad ska ni hitta på idag? Oavsett vad ni tar er för så hoppas jag att ni får en väldigt bra dag! Kram kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Här är det jobb hela dagen 😊

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Min svärfar säger alltid "den som arbetar bidrar till välfärden och förhindrar tillfällen till synd" och det ligger väl något i det 😊 Jobba lugnt! 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
Evaeliasson
Evaeliasson,

Han är klok din svärfar 😊

nouw.com/evaeliasson