Tebax.

Jaha då har jag slarvat igen med bloggandet. Det blev lite så att jag tappade lusten i några dagar och sen när jag återfann den så fanns det inte tid. Men men jag är här igen nu - om det nu är någon som har saknat mig ;)

Det har fortfarande inte blivit någon mer inskolning på dagis så Linnea och jag har flängt omkring på öppnis och lite sånt istället. Vanliga dagar för oss alltså :)

19/1 Jag och Annelie var i Kristianstad utan några barnvagnar att dra runt på . Vi lämnade helt enkelt våra småttingar hemma med sina pappor. Det blir ju lite mer effektivt så, det tar sån tid med två små som ska äta, få blöjan bytt och sova vid olika tillfällen :=)

Linneas allra bästaste faster Hannah fyllde år denna dag också. Hipp hipp hurra :)

20/1 Linnea och jag träffade Annelie och Feliks på stan och sen blev det öppnis på eftermiddan. Känns som en standard-dag nu för tiden :))

21/1 En heldag med Nettan och Tindra. Vi åkte till Kristianstad och gick till kulturhuset Barbacka. Där har dom ett jättebra barnvänligt fik/matställe + lekrum för de små busfröna så det stället rekomenderas starkt! Efter lite lek och bus och sen lunch så gick vi bort till badhuset. Det var det som var dagens utflyktsmål och det kommer bli fler besök där. Jag har ju badat där innan med familjen så jag visste ju att det var bra där. Töserna hade sååååååå roligt tillsammans så vi sa att ett besök i månaden eller så borde vi få till. Linnea är ju mer vild än tam i vattnet, hon kastade sig åt alla håll och om hon hamnade under ytan så skrattade hon bara när hon kom upp igen! Oj oj oj vad hon njöt av att bada!

22/1 Hannah hade ett litet kalas så vi åkte dit. Lille Nils hade ju växt jättemycket ju... Hinner inte med alls i svängarna...

Längtar till Sundsvall! Den 16/2 åker vi så det närmar ju sig... Spola tiden lite? Snääääälla?! Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge...

Dax att avsluta. Höres. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer