Taskig tajming

Nu är det väldigt taskig tajming på saker och ting tycker jag. Nu har det ju faktiskt kommit så pass mycket snö så att man kan åka pulka (och kanske göra snöänglar och snögubbar som Linnea har pratat mycket om de senaste dagarna) men lagom till det så är alla i familjen mer eller mindre sjuka. Kul. Och låt mig gissa - lagom tills vi är friska igen så har snön försvunnit...?! Det skulle ju inte förvåna mig. Tempen är på minus men med nöd och näppe så det kan lika gärna vända och bli plus och vips så är allt det vita borta igen. Eller så blir det vääääärldens blötslask som inte är så roligt att vara ute i. Hade jag mått lite bättre än vad jag gör och haft lite mera ork så hade jag tagit ut Linnea en stund i snön idag. En liten stund i snön har ingen dött av och hon har ju bra ytterkläder. En liten stund frisk luft behöver hon ju då hon har varit inomhus sedan i måndags och det kan ju göra så att hon får upp energin och aptiten om hon får vara ute en stund. Hade jag bara haft tillräckligt med energi själv så hade jag inte tvekat. Jag mår dock inte så bra och idag känner jag ännu mera lättnad över att jag tog rätt beslut om sjukanmälan till jobbet. Det hade inte varit bra att försöka sig på en hel helg med jobb i detta läget....


Någonstanns runt halv 6 i morse somnade jag. Kul. Är förvånadsvärt pigg idag ändå och tänkte som så att om jag låter bli att sova nått idag så kanske jag kan sova natten som kommer ist. Kan ju alltid försöka vända tillbaka dygnet.


Vi skulle behöva åka och handla lite mat idag men det är (konstigt nog

) ingen som har skottat våran uppfart och sopat bort snön från våran bil!? Vet inte varför det inte blir gjort? Undrar vad det beror på? Hehe. Ser projektet framför mig och blir trött bara av det. Vår garageuppfart är inte direkt liten heller så innan jag har skottat den och sedan blivit dyngsur av svett, duschat, klätt på mig och samlat energi för att åka och handla så har det ju kommit mer snö så då är det dax att börja om från början. Om jag lyckas tajma in det med att det inte hinner komma mera snö under den timmen eller två så är projektet med att göra mig i ordning för att bli tillräckligt representabel för att åka till affären så stort så att jag blir trött bara av tanken på det.


Nä nu ger jag upp och går till sängen igen. Hoppas att ni får en trevlig fredag. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar