Taket kommer lyfta tror jag

På fredag har vi utvärdering på skolan och det ska handla om praktiken. Jag tycker inte att det har skötts så snyggt och jag tror att vi har ett antal elever i klassen som undrar vad tusan skolan har hållt på med. Jag tror att många är irriterade och jag misstänker att taket kommer lyfta. Jag tycker ju att oavsett vad det gäller så ska det vara lika regler för alla men så har det ju INTE varit. Skolan måste ha ett bra samarbete med praktiken och har dom inte det så är det kanske bättre att eleven och praktikplatsen får sköta det som dom vill (när det funkar såklart). Ibland blir det ju liksom inte direkt bättre av att skolan försöker lägga sig i. Nåja - får väl se vad som händer på fredag.


Idag har jag praktik 13-20:30, i morgon 14-21 och samma tid på torsdag. Det är nu jag får megaångest över att jag har varit sjuk och missat praktiktid så att jag måste ta igen de timmarna. Bläää. Annars hade det ju varit min sista dag där på torsdag. Men vad ska man göra - jag kan ju inte rå för att jag har varit sjuk. När nästa praktik som är till våren börjar ska jag proppa i mig C-vitamin och vitpepparkorn å alla andra huskurer som finns för jag ska inte vara sjuk & missa nått!


Detta höstrusket som råder ute kan jag vara utan. +7°C och grå himmel, dimma, dis, regn är liksom inte direkt vad jag har på önskelistan. Om solen skiner så kan jag till och med stå ut med några minusgrader (bara det inte är alltför många...). Jag blir ju inte direkt inspirerad av gråslask. Om det skulle bli fint väder på söndag så har jag lite funderingar på att ta med mig kameran och fota loss. Kanske till och med tar med mig någon familjemedlem om det är någon som vill följa med. Kan tänka mig att Linnea och Izzie vill följa med iaf :=) En tur till Vedema kanske?


Har lite planer på att åka till V-mo och hälsa på folket där nån helg framöver. Har ju inte varit där på supersuperlänge så det är hög tid. Ska bara få ihop det med en helg som passar oss alla och det är inte så lätt.


Det är snart höstlov och det känns lite tråkigt att inte kunna vara ledig tillsammans med barnen. Jag hade ju gärna haft en lugn vecka och bara myst. Tyvärr så kommer jag råplugga hela den veckan och alla andra veckor fram till jul. Det kommer bli en tuff period nu för dessa två kommande kurserna ska jag satsa på högsta betyg i plus att jag ska slutföra praktiken och hoppa in en del på jobbet också. Jag vet att jag kan klara detta men det blir inte helt utan "blod svett & tårar" :) Det ska kännas att man lever! :))


Nä mina vänner, nu måste jag lämna bloggen för denna gången. Måste hinna med annat åxå idag. Ha en bra tisdag!!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar