Svosch - helgen är sluuuuuuuut.

Ja vad var det jag sa - helgen skulle bara susa förbi. Nu är det söndag kväll och jag undrar vad som hände? Fredag-söndag går alltid så vansinnigt fort, hinner aldrig med allt som jag vill och planerar. Borde ha vant mig vid det här laget men icke. Fasar för hur fort semestern kommer gå och nackdelen med att ha tidig semester är att när min är över så får "alla andra" ha sin. Fördelen är att man slipper vänta så länge tills den börjar. Aldrig är man 100% nöjd va!?! :)


Helgen har ju bjudit på fint väder så glassvagnen är nu klar med vindskivor och allt. Den är inkörd till stan och nu väntar vi med spänning på spänning så att det går att ha den inkopplad på torget så inte glassen smälter bort (såg ni ordvitsen?? Haha

). Fredrik ska ringa till kommunen i morgon så får vi se vad dom säger och hur snabbt de kan hjälpa till med sin del av det hela.


I morgon ska jag jobba på ett ställe där jag inte har varit på länge så jag ska dit på förmiddan och få lite extra rapport. Kan ju hända rätt mycket på ett halvår... Sedan ska jag jobba eftermiddag/kväll och har journatten där så jag slutar på tisdag morgon och i morgon på eftermiddan/kvällen jobbar jag med en ny vikarie så det är rätt viktigt att jag får full rapport.

Eftersom att jag och Fredrik jobbar under eftermiddan/kvällen i morgon så ska Linnea få vara lite hos sin farmor och det ser hon fram emot :=) Skönt att det kunde lösa sig med barnvakt. Var lite orolig ett tag att det inte skulle fixa sig. Det är väl nackdelen med detta jobb att det är kvällar och helger. Inte så lätt med barnomsorg. Det finns ju en förskola inne i stan som har barnomsorg på "obekväma arbetstider" som det så fint heter och öppet hela nätterna men det skulle inte kännas bra att flytta henne dit nu när hon bara har ett år kvar på förskolan och hon kan ju inte gå på båda. Dessutom är det ju inte så ofta som det kör ihop sig. Hade det varit så att min man alltid hade ett jobb med sena kvällar eller att han också jobbade helger så hade man väl fått fundera på saken en gång till. Än så länge slipper vi det och glad för det är jag!


I morgon ska jag ringa runt och jaga frisörtid. Det är dax att kapa av det och att bleka lite. Just nu ser det rejält tradigt ut och jag ståååååår inteeeeee uuuuuuuuuuut längre! Hoppas att någon kan ta emot mig på tisdag så jag får detta gjort. NU!


Onsdagen närmar sig. Fjärilarna skuttar runt i magen. Robin är fortfarande helt lugn. Jag är imponerad över hur lugn han är. Jag ska försöka vara cool. He he. Alla som känner mig vet att det INTE kommer att funka men jag kan ju alltid försöka. Problemet är nu hur vi ska ta oss dit och hem nu när bilen inte funkar. Fredrik har ju knappast tid att laga den eller ens få den undersökt innan onsdag heller då han har både glassbilen att köra och glassvagnen på torget att ta hand om. Det beror ju rätt mycket på vilken tid vi får om vi kan ta oss dit med tåg/buss eller om vi får hyra en bil på macken eller nått. Ja ja det löser sig väl men vi vet väl inte hur förrän på tisdag eftermiddag när vi får reda på den exakta operationstiden. Tills dess får jag försöka släppa det hela - just nu är det utanför min kontroll ändå. Jag har väl inget kontrollbehov? Nääääää - vet inte vad du talar om. Hehe.


I helgen hyrde vi filmen Frost och den var ju helt underbar! Älskar snögubben Olof och jag älskar renen Sven. Älskar att filmen är så fint tecknad och jag älskar filmmusiken! Jag tänker aldrig sluta titta på tecknat och det är väl därför man skaffar barn och sedan förhoppningsvis barnbarn så att man har en ursäkt att titta? ;)


Nä nu får jag väl säga godnatt och sov gott. I morgon är det ny vecka och nya tag. Puss på er!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar