Svammel plus bilder :)Ja då var vårterminens praktik över. Sista dagen var i söndags och det känns skumt att det redan är över. Jag har liksom en känsla av att jag inte har nått att göra nu när praktiken är över men så är ju INTE fallet, hehe. Jag är igång med pluggandet igen och jag jobbar lite här å där så jo då, häcken full som vanligt :o) Jag behöver ju inte känna att jag inte har nått att göra men det känns tomt efter praktiken - det gör det. Jag behöver dock inte sakna dom som bor och jobbar där så länge för redan ikväll ska jag dit och jobba :)) Har ett pass som är mellan 20:00-09:00 så det blir min första natt där. Känns skumt och lite nervöst. Nu är jag inte längre elev utan nu är jag anställd och har ett helt annat ansvar. Visst är jag van sedan mitt jobb på Plommonstigen men detta är ju nytt. Nya rutiner som man ska lära sig. Så som sagt, en aning nervös är jag allt.

I söndags på min sista dag fick jag en present från alla på Backstugevägen. Så här ser den ut:

Jag blev superglad för presenten men jag blev ännu gladare för det personliga brevet som de skrev till mig för att jag ska kunna använda det som hjälp när jag söker jobb i framtiden. Det stod så många positiva saker i det brevet så om jag inte lyckas få nått jobb med hjälp av det brevet och mina referenser plus mina studier så vet jag inte hur eller vad jag ska göra för att lyckas få ett jobb.... Jag ska ju jobba på Backstugevägen inatt och sedan har jag ett jobbtillfälle inbokat den 28/4 och sedan den 3/5 plus det bästa - jag ska vara där hela sommaren :))

Igår jobbade jag på Plommonstigen 07:00-15:00, hämtade tösen på dagis på vägen hem från jobbet och när vi kom hem så var vi ute på tomten rätt länge. Linnea lekte och jag försökte röjja upp lite på tomten. Lite vårstädning liksom. Vi har en hund som inte direkt hjälper till utan bara saboterar hela tiden. Izzie gräver nämligen i rabatterna så fort hon får en chans. Jag han inte klart igår men jag fixade till en av rabatterna genom att fylla på med jord och släta till det lite. Tro inte på f*n att när jag kommer ut idag för att titta hur det ser ut så har hundjäv**n varit där och grävt igen!?! Det är ju bara till att börja om från början och sen ska jag spana på hunden när hon är ute själv på tomten. När jag kommer på henne med att gräva så ska jag minsann ta henne på bar gärning och sen lär hon inte göra om det!

Linnea tyckte att det var hur roligt som helst att vara ute igår. Detta kan ju vara en av anledningarna:

Efter det att vi hade lyckats få in Linnea så åt vi kvällsmat och sen han jag med att diska undan en stund innan det var dax för att börja med Linneas kvällsrutiner & nattning. Sedan blev det några timmar med pluggande där jag fixade två av forumuppgifterna iaf. Känns bra att ha det gjort. Ska kolla igenom mina insun:s och se om det är nått att fixa där. Nästa vecka börjar ju två nya kurser så man känner flåset i nacken...

Nej på tal om plugg och jobb så är det väl dax att sätta fart. Har mycket att göra innan jag börjar jobba ikväll. Synes! Kram.Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar