Sugar in the morning, sugar in the evening, sugar every day..

Förbannat vad jag är sockersugen då! Har lyckats klara mig idag också och tänker inte falla dit i morgon heller. Jag hade kunnat sätta i mig en stor godispåse eller ett stort glas cola nu utan att blinka om det inte var för att jag gör detta för att få försöka påverka mitt liv till det bättre på de plan som jag kan kontrollera själv. Jag måste bevisa för mig själv att jag kan detta. Jag måste våga tro på att till och med jag kan. Om alla andra runt omkring mig kan så ska väl jag också kunna? Jag är väl inte sämre än nån annan? Jag fixade ju att plugga till USK trots att jag hade en historia med skolgång som var allt annat än bra. Jag kunde övervinna dom monstrena så då ska jag väl kunna övervinna detta med? One by one they will go down!


Har just sett på Batman Begins. Fredrik föreslog att vi skulle titta på den och jag var måttligt road men tänkte att jag offrar mig väl då... Är glad över att jag offrade mig för den var ju faktiskt bra :=) Robin blev också impad så nu ska vi se om vi kan kika på de andra filmerna som har med Batman att göra. Vad har jag gett mig in på? ;)


Det blev en tur till gymmet idag och jag ångade på rätt bra så det känns lite i kroppen ikväll kan jag ju säga. Skön känsla! Ska dit imorgon med. Det är så skönt att ha nån att träna med och det betyder mycket att vi kan sporra varandra. Jag är mer peppad än någonsin så denna gången kanske det kan börja märkas nått resultat med :o)


Nä jag ska lämna Linnea i morgon så det är dax att dra sig mot sängen. Även om vi inte ska vara där förrän 9:30 så ska jag ju upp betydligt tidigare än så. Dax att komma tillbaka till lite vettiga morgonrutiner och inte sova bort halva dagarna. Hehe.


Sov gott! Natti natti :=)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar