Spännande ju :=)

Just nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal. Min man har nämligen varit (eller är fortfarande) på anställningsintervju i Malmö. Spännande! Han skulle vara där kl 10.00 idag och sen vet man ju inte hur lång tid det tar så jag vågar ju inte ringa till honom... Jag håller iaf alla tummarna och ber en bön. Hoppas hoppas hoppas!!


Idag vaknade lilla busafian ungefär hur tidigt som helst. Jobbigt när hon inte förstår att man kan somna om om man råkar vakna tidigt. Längtar tills hon förstår att det är mysigt att ligga och dra sig i sängen och stanna kvar under ett varmt gosigt täcke :) Nåja - var sak har sin tid så det kommer väl.

Eftersom F skulle iväg till Malmö så blev jag själv med Izzie och Linnea så vi tog en promenad sen på förmiddan. Det var lite kämpigt emellanåt med både barn, barnvagn och hund men det gick det med. Det blev en rätt så lång tur och till Linneas stora lycka så tog vi en paus vid en lekpark. Hon fick leka av sig en stund och som extra bonus så fick Izzie också göra det. Vi träffade en kompis som också har hund så dom busade av sig rätt bra.

Tillslut så skulle vi vända hemåt och då tog det inte lång tid innan Linnea däckade i vagnen med gosekaninen och filten :) Hon sover gott ute på altanen och Izzie däckade i våran säng så här sitter jag och slösurfar/facebookar/bloggar och allt ihopa på en gång. Skönt att få en stund för sig själv.


Vi har lyckats skära ner rätt så bra på Linneas nappanvändande så nu får hon i stort sett bara ha den när hon ska sova men sen finns det ju ibland tillfällen då man liksom inte muckar om en sådan grejj som tex när hon är sjuk. Jag tycker dock att det går väldigt bra och hon protesterar ju liksom inte speciellt mycket. Hittar hon en napp någonstanns så pular hon ju in den i munnen och säger vi då inget så har hon den ju gärna kvar där men frågar vi om vi kan få nappen så går hon oftast med på det utan tjat. Jag tycker att hon är jätteduktig! Jag kan se framför mig hur vi kanske redan till sommaren åker till Skånes djurpark eller liknande och lämnar napparna till björnungarna eller vad det nu är som gäller just då. Det finns ju på lite alla möjliga ställen så där att man ska lämna ifrån sig napparna "till bättre behövande" och det tror jag Linnea skulle gilla :=)


Jag lämnade ju Robin i Värnamo igår och det känns tomt och konstigt. Det fattas liksom nått här hemma. Saknar ju min pojke! Misstänker dock att dom har det väldigt mysigt och roligt och det är skönt att han kan få en paus från oss och njuta av farmor och farfar ist :=))


Nej nu ska jag ägna mig åt lite jobbsök. Synes. Kram och pöss!!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar