Sorry rå :) Jag har redigerat nu...

Inte för att det är så många som läser min blogg och inte för att det är någon som bryr sig kanske - vad vet jag? - men det kanske vore bra om jag skriver rätt ändå. Speciellt när det gäller kändisar. Sorry Benjamin Ingrosso för att jag råkade skriva att du heter Sebastian. Sorry sorry sorry. Jag har redigerat mitt senaste inlägg nu och allt ska vara i sin ordning. Jag vet ju att han heter B E N J A M I N och inget annat! Vet inte varför jag skriver fel... Nåja nu är det i sin ordning igen :)


I dag har jag varit på utbildning i "lågaffektivt bemötande" med alla kollegor. Det var väldigt intressant och lärorikt och detta skulle jag önska att det blev uppföljning på så att det blir lite repetition. Om man inte repeterar det man lärt sig så försvinner det ju och rinner ut i sanden. Men det brukar ju vara så i denna kommunen... De lovar, de påbörjar men de följer sällan upp det och ännu mindre avslutar det på rätt sätt. Ja ja så är det att vara anställd i kommunen.


Efter det så hjälpte jag Felicia och Nico att storhandla. Det är ju inte så lätt att ta sig runt och göra det utan bil. Efteråt så fick Felicia övningsköra lite. Det gick bra som vanligt! :=) Och som vanligt så försvann tiden i rasande tempo - vet inte om det finns nått svart hål som vi kör in i och så kommer vi ut på andra sidan och vips så har det försvunnit fem timmar. Eller nått. Nu dröjer det väl till nästa vecka innan det blir av igen så den som väntar på nått gott.


Nä nu ska jag bänka mig framför tv:n. På återseende! Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar