Sommartid med Jack Frost på besök?

Men tjabba. Ja då var det den 13:onde mars då rå. Va? Vad säger ni? Är det den 25/3? Nääää den där går jag inte på... Eller va? Menar ni på allvar att det har gått 13 dagar sedan jag bloggade sist? Okej okej jag ger mig. Men lite skumt är det ;)


I natt ställde vi fram klockorna en timme och sommartiden är här. Sommartid...jo tjena. Det är ett lite skrattretande namn med tanke på hur väder och vind beter sig. Det är knappt ens vår ute. Det är slutet på mars men vi har fortfarande vinterkläderna på och man undrar ju lite när våren ska få tränga undan vintern. Det har kommit snö i många omgångar denna vintern och även om snön är nästan helt borta nu så vågar jag inte riktigt lita på att det inte kommer någon mer snö. Så mycket fick jag för mitt inlägg i slutet på januari med snödroppar och vintergäck. Jag sa ju att det inte skulle förvåna mig om det kom ett bakslag. Ja precis - ETT bakslag. Nu har det ju kommit jättemånga. Det är inte sjysst! Nä nu vill jag ha våååååååååååååååår <3


I morgon börjar Linneas påsklov men Robin får allt vänta till ytterligare nästa vecka. Jag förstår inte riktigt varför men det är ju tur att vi inte hade planerat en resa någonstanns. Akta er för att ha barn i skola i olika kommuner helt enkelt.

Vi har inte planerat nått alls och det är väl lika bra det med tanke på att jag jobbar tis, ons, tors, lör och söndag. Som tur är så har jag inga långa pass så antingen jobbar jag morgon/förmiddag eller så jobbar jag kväll förutom på helgen där jag jobbar lite mera. Detta innebär ju iaf att Fredrik och jag kan pussla och få det att gå ihop. Linnea får vara ledig från fritids hela veckan och det är skönt. Hon behöver ju också vila.


Nä på tal om vila så ska jag nog gå och lägga mig snart. Jag är rätt så trött och jag är inte säker men det kan ha med den där förlorade timmen att göra. Sussa sött och dröm mysiga drömmar. C Ya <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar