Snälla please!

Jag har precis skickat iväg tösen till skolan, kickat igång diskmaskinen och vattnat blommorna. Så då kände jag mig lite nyttig innan jag gick satte mig vid datorn, haha. Drog igång Spotify direkt och var så pass hänsynsfull så jag tog på mig hörlurarna - det är ju ändå två familjemedlemmar som sover fortfarande. Man får ju vara lite snäll ;)

Idag har jag en ledig dag förutom att jag ska med sonen till optikern i eftermiddag. Jag har sovit rätt så många timmar i natt men känner mig inte ett dugg pigg så det är bra att jag inte har nått annat inbokat. Jag ska dock försöka hålla mig uppe hela dagen så att jag inte vänder på dygnet igen.

Jag fick syn på att min digitalkamera stod framme och blev så sugen på att ta en tur till något fint ställe och fota loss men vädret får nog bjuda till lite mer än detta grådis som det är idag. Varför ska det vara så dålig tajming hela tiden med skinande sol när jag jobbar eller inte har möjlighet att dra iväg? Inte sjysst ju. Nä nu längtar jag verkligen till mer sol och värme! :=) Kan vårvärmen komma nu snälla please <3

Happy tisdag mina vänner!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer