Slut på tänkandet!

God morgon! Då var det dags för en ny vecka att börja 😊. Jag och dottern har precis ätit frukost tillsammans. Nu håller hon på att göra sig klar för att gå till skolan och jag ska hoppa upp på träningsmaskinen.

Det var länge sedan jag körde ett pass hemma så nu får jag ta tjuren vid hornen! Träningen på rehabmottagningen funkar bra och är rolig, jag ser fram emot den varje vecka, men jag måste hålla igång hemma också. Jag blev lite rädd efter vaccinsprutan och blodproppen så jag vågade inte träna då. Jag ska helt enkelt inte känna efter så mycket och tänka så mycket. Det får vara slut på tänkandet 🤪. Det är bara att köra! 💪🫀.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad mysigt att du och dottern hinner med en frukost innan hon ska gå iväg till skolan. Det bästa är nog att inte känna efter så mycket. Jag kan mig att du blev rädd efter blodproppen med att träna

nouw.com/jennysvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja det blir en bra start på dagen för oss 😊 Ja det har varit så mycket saker som har hänt på kort tid så det blev förmycket för mig att hantera. Men nu är jag igång igen :=)

nouw.com/jopphejjdihejjda
Evaeliasson
Evaeliasson,

Godmorgon ha en härlig dag 🤗

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack detsamma! 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Önskar dig en fin dag
nouw.com/passionbagareokock
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack detsamma <3 😊

nouw.com/jopphejjdihejjda