Skuggan får duga

En isglass i skuggan är inte heller fel men visst ångrar jag att jag inte var försiktigare i solen i går så att jag hade kunnat njuta av den idag med. Det hade ju varit ännu mera najs :)

Linnea har precis kommit hem från skolan och med sig hade hon två klasskompisar. Först fick de lite saft och en varsin isglass. Nu sitter de ute på altanen i skuggan av markisen och ritar och pysslar. Livet är härligt.

Ikväll ska jag köra ut till Nettan och så tar vi hennes vovvar med på en promenad. Det kanske blir Ella-rundan eller nått. Det är ju sååååå mycket trevligare att gå när man har sällskap :o)

Ha de så skönt i solen. Passa på att njuta. Så här ser prognosen ut just nu:

Nä nu ska jag se om jag kan hitta kopplingen till vattenslangen så att vi kan använda den när det är dax att fylla poolen. Den kopplingen försvann nog när vi röjde undan alla sommargrejer i höstas. Kopplingen är liten. Förvaringsboden är stor. Wish me luck... Om jag inte hittar den så får jag köpa en ny för det blir liiiiiite jobbigt att springa med hinkar hela tiden. Problemet är att jag inte vet vad det ska vara för märke på grejerna och naturligtvis så passar inte alla märken till alla slangar. Som sagt - wish me luck...

See u later :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar