Sköna söndag :)

Ja då var det söndag igen och ytterligar en vecka närmar sig sitt slut. Idag är en sån där dag då det är halvt slö och slappardag och halft "jag-lyckas-ändå-få-lite-gjort-dag". Jag fick lite sovmorgon i morse och sen blev det en rätt så bra morgon ändå. Lite halvstressigt på slutet innan jag skulle iväg på gympan med Linnea för när hon fick syn på att jag skulle in i duschen så ville hon absolut duscha med mig. Jag försökte övertala henne till att det var bättre att göra det efter hennes gympa men neeeeeej då. Å kunde jag säga nej då? Nääää. Pappan hjälpte till att få henne i ordning innan avfärd och vi kom i tid trots allt :=) Linnea dansade och hoppade och skuttade och sen rejsade vi hem med våran skrutt-i-bang-bang-bil :o)

Vi plockade och städade lite innan farmor Ulla och Knut kom hit. De har inte tv 3 så vi bjöd hit dom så att dom också fick se finalmatchen i hockeyn idag

. Vi åt fruktsallad med nötter, russin och vaniljsås och det slank ju ner utan problem, hehe. Så gott så gott! Matchen slutade med att sverige fick en silvermedalj till så jag tycker grabbarna grus skötte sig bra. Ja menar - det är ju ändå OS. Tänk dig själv att komma till OS-final och möta Canada som är ett bra lag och som spelade bra idag. Nä vi får inte skälla för mycket på dom. Bra kämpat Tre kronor! (Matchen slutade för övrig i 3-0).

Här om kvällen så satt jag och kollade på en film som jag hade spelat in, den hette The Next Three Days. Den var skitbra - så långt som jag fick se. Naturligtvis så var inte slutet inspelat. Suck och dubbelsuck!! Jag har försökt hitta filmen på Netflix men den fanns inte där så vitt jag kunde se. Tänkte se om den finns på Hemmakväll. Den är ju dock ändå från 2010 så det är ju inte säkert... Vill verkligen se resten av filmen!

På tal om filmer och tv och sådant så börjar ju snart Greys Anatomi igen :)))) Redan på onsdag drar det igång med fortsättningen på den säsongen och som vanligt så slutade det ju med lite cliffhangers så nu får vi äntligen se fortsättningen :=) Som jag har LÄNGTAT!

I morgon drar en ny säsong utav Top Model Sverige igång och jag har satt det på inspelning. Måste ju hänga med i vad som händer där. Till skillnad från Farmen och massa andra program så är det ju lite roligt att titta på iaf, hehe ;)

Nä nu ska jag leka lite med Linnea i hennes kojja som jag har hjälpt henne att bygga. Naturligtvis skulle den befinna sig inne i vardagsrummet (som alltid när hon ska leka) så den tar upp halva rummet. Typ. Eller nej inte riktigt men ändå. Hon har frågat mig några gånger nu om jag kan komma in i hennes kojja så jag får väl gå ner på golvet och leka :o) Synes. Bajj bajj!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar