Shit vad läskigt sa Knox.

Idag har det varit ännu en varm dag. Och gissa vad jag har gjort? Inte har jag badat iaf... Nä jag har spenderat nästan hela dagen i en bil. Idag igen. Vi behövde köra och hämta partytältet som Felicia lånade i Glimåkra och gubben min behövde hämta hem sin glassabil så att han kan leverera nån glass i morgon. Efter denna varma helgen så lär ju alla butiker skrika efter påfyllning! I scream for icecream! Guuuud vad jag önskar att jag kunde vräka i mig hur mycket glass som helst...

Nå väl - första stoppet var Glimåkra och sedan Yngsjö. Under tiden som glassagubben fyllde sin bil med ny glass så tog jag vovven på en promenad. Vi gick längst med ån och för att inte bilarna ska kunna köra in på bron så har någon ställt dit denna vackra skapelse:

Den var jätteläskig tyckte Knox. Jag visade honom att den inte var läskig alls och när jag hade klappat fint på stubben så var den skapelsen godkänd även av Knox 🤩. På tillbakavägen gick han förbi utan att bry sig alls. Så skönt! Det känns bra att han kan lita på oss så pass mycket redan så att vi får visa vägen 😍.

Det har varit en lång dag/helg med mycket strul med hälsan och värmen har inte direkt gjort saker bättre. Jag hoppas att det vänder snart så att jag kan få må helt bra. Nu går jag och lägger mig och hoppas på det bästa 🙂❤.

Kram kram//Heidi

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer