Semester

Men tjabba! Oj vilken underbar dag jag och tösen min har haft :) Det började ju inte jättebra när Linnea vaknade vid 9-tiden och sa att hon inte var så pigg. Där och då så trodde jag att vi skulle bli sittandes här hemma hela dagen. Efter en sen frukost så piggnade hon dock till och var på hugget igen. Vi packade strandväskan och gav oss iväg till Luhrsjön 😍. Vi har solat och badat och haft en toppendag!

På väg hem köpte vi lite ingredienser till tacos och så slängde vi ihop det lite snabbt när vi kom hem. Det blev rätt så sent innan vi fick i oss kvällsmat men när det är varmt så är det bara skönt att äta lite senare.

Efter att ha badat, handlat mat, lagat mat, plockat undan det mesta efter maten, packat upp alla blöta handdukar med mera från strandvistelsen, sett till så att dottern duschat, "natttat" henne och själv duschat så är jag rätt så slut. Nu ska jag chilla en stund innan jag ska nanna kudde jag med ❤. Tänk att jag egentligen skulle ha jobbat heeeela dagen - det är det gött med lite extra semester 😍.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar