Såååå typiskt!

Var på en av mina gruppbostäder och jobbade idag och jag ska vara där i morgon också men sedan har jag inte så mycket inbokat. Typiskt nog så ringde de från en annan gruppbostad och frågade om jag kunde vara där i morgon. Va tusan - kunde jag inte ha fått lite jobb till någon dag där jag inte var inbokad. Jag har ganska många sådana framöver. Jag har tre ställen att vara på men jag måste nog skaffa fler för det kan gå ganska långa perioder med alldeles för lite jobbtillfällen. Inte kul.


Snart är min penicillinkur över och jag längtar! Jag mår så illa hela tiden och det är inte kul. Äter iofs hellre pencillin än att jag är så sjuk som jag var innan. Det var ingen nådig omgång jag fick och det vette hundan om allt verkligen har passerat. Tycker att det känns som om det ligger något och lurar i kroppen men det kan ju vara så att jag håller på att få en helt vanlig förkylning också och det kan ju inte antibiotika rå på. Får väl se vad det blir av det hela. Inte så konstigt om jag åker på massa skit nu för jag har väl inget jättebra immunförsvar och så jobbar jag inom vården plus att jag ingår i en barnfamilj.


Jaha då blir man ytterligare ett år äldre i morgon då. Fyller 34 bast och det ska väl firas med lite fredagsmys men annars blir det inget speciellt. Skulle vilja bowla eller gå på bio eller fira på nått sätt men det är bättre att spara det till nästa år när jag faktiskt fyller halvvägs till 70. Ååå hjälp det lät gammalt helt plötsligt...

>

Känner mig inte en dag äldre än 25 så jag fortsätter köra på det tror jag. Hehe.


Jag var på bibblan tidigare i veckan och lånade två böcker som jag inte har påbörjat ännu. Får väl kanske ta och läsa en stund nu innan det är dax att sova men jag vet iaf vilka böcker jag ska försöka få tag på sedan. Jag vet att jag är lite efter alla andra men nu har jag insett att de verkar vara bra. Vilka jag talar om? Jo dessa:

Nä nu får det vara bra för ikväll. Ses i morgon :=) Natti natti.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer