Så länge hjärtat det slår <3

Tjabba.

Idag var jag på hjärtmottagningen och gjorde ett arbetsbelastningstest eller ett arbets-EKG som det också heter. Det var jobbigt! Jobbigare än vanligt. Något är fel.

När jag började träna efter infarkten och jag hade tillfrisknat efter Covid-19 så hade jag ju väldigt dåligt flås. Det blev bättre och bättre och jag gjorde tydliga framsteg när jag dessutom började träna på rehabiliteringen på sjukhuset. Sen tog det stopp. Vid ett utav träningspassen så fick jag liksom inte luft. Jag kämpade mig igenom passet men det var riktigt jobbigt. Jag testade träna igen dagen efter och det gick tungt. Ytterligare en gång på rehabiliteringen som gick tungt och då började jag inse att detta var ingen tillfällig grej. Trodde först att det kanske var pollen eller något annat som gjorde det jobbigt att få ner luften i lungorna. Avstod från träningen en vecka och tänkte att då hinner kroppen återhämta sig. Skulle försöka träna igen men det gick alltså inte alls. Styrketräningen var inga problem men konditionsträningen var riktigt plågsam.

Jag kontaktade Hjärtmottagningen som gav mig totalförbud på all träning och jag fick heller inte lyfta. Jag skulle undvika stress. Ett arbets-EKG bokades in. Idag var det då dags. Jag skulle cykla i 5-10 minuter och tänkte att kan jag klara 30 minuter i högt tempo som jag brukade ha på rehab så kan jag ju klara detta. Eeeee nä det gjorde jag ju inte. Jag fick avbryta för jag fick inte luft och blev yr efter bara några minuter. Pulsen var jättemycket högre än vad den brukar vara när jag motionscyklar och blodtrycket stack iväg skyhögt.

De kunde dock konstatera att hjärtat ser bra ut och det var sååååå skönt!! Men nu är det ju förmodligen lungorna som det är fel på i stället. En remiss är skickad till CSK och jag ska dit för att röntga lungorna inom snar framtid. De misstänkter att jag har en eller flera proppar i lungan/lungorna. Detta trots att jag äter blodförtunnande. Kul.

Jag trodde liksom att det räckte med allt som jag har gått igenom denna våren. Utöver detta så har jag en hel del nya hälsobekymmer som har tillkommit så jag vet inte vad som hänger ihop med vad och när det ska bli bättre. Jag kämpar på så gott jag kan och jag ger inte upp så lätt! <3

Ha en fantastisk kväll mina vänner. Kram kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Usch nä 😢 lider med dej 😔 Var rädd om dej och jag hoppas tiden kommer fort 🙏🏼

Kramar i massor 🥰

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Tack så mycket! ❤🥰

nouw.com/jopphejjdihejjda
Ingajohansson
Ingajohansson,

Stakars dej, hoppas också du får tid snart, var rädd om dej ❤️

nouw.com/ingajohansson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Evaeliasson
Evaeliasson,

Fy va tråkigt borde väl räcka med allt du råkat ut för 😔 Var rädd om dig ❤️

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Ja man kan ju tycka det, hehe. Men jag kan ta allt så slipper någon annan 😉 Tack detsamma! <3

nouw.com/jopphejjdihejjda
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

❤ nu måste det väl ändå snart bli lugnt för dig, det är ju något hela tiden 😔 så här kommer en stor styrkekram till dig ❤

nouw.com/passionbagareokock
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Haha ja det kan man ju tro och tycka men det verkar ju inte lugna ner sig direkt... Jag får väl hoppas att det vänder snart! <3 Kram!

nouw.com/jopphejjdihejjda