Runt midnatt tvåtusentolv-elva-tretton

Ja jag vet - det var en tråkig rubrik men jag hade inte bättre fantasi än så just nu. Inlägget påbörjas nu vid 23:35 men innan jag är klar så är den väl efter midnatt så detta får duga :)


Jag hade ju tänkt att jag skulle hinna med ett liiiiite längre inlägg i morse än vad det blev men Linnea vaknade och naturligtvis började hon dra mig i byxbenen så fort hon fick syn på mig. Gullehönan där :) Nåja min uppdatering om läget får väl komma nu mitt i natten istället för nu är det iaf ingen Linnea vaken. Hon sussar sött å när katten är borta så dansar ju råttan på bordet så jag får väl passa på nu då ;)


Jag har ju egentligen hunnit berätta så mycket om vad som har hänt senaste tiden för dom två senaste inläggen var rätt så inklämmda i mitt rätt så pressade schema. Kan ju ta en liten uppdatering nu då. Lär ju gå fort eftersom det inte har hänt så supermycket egentligen.

Bloggade ju den 5/11 och inlägget handlade bara om kommande dag. Anders dödsdag. Ja det var tungt den tisdagen men jag försökte att tänka på allt det positiva som har hänt sedan dess i mitt och Robins liv. Det är ju en hel del så dagen flöt på rätt hyffsat ändå. Tände dock ljus och gav många tankar till alla andra som också förlorat Anders. Visst - han var min man men det finns fler som har förlorat honom...


På torsdagen var jag med Robin hos "vanliga" tandläkaren för en standardkoll. Han kom ut utan anmärkning! Bra jobbat Robin :) Tandläkaren frågade om planen för Robins tänder. Jag berättade det jag visste och det var mest att vi väntar på en tid för att dra ut fem tänder. När vi kom hem så låg det ett brev från tandläkaren i Kristianstad. Öppnade lite smånervöst brevet å hoppades på att det var en tid som kommit. Det var fel. Det var ett besked om att en remiss kommit in men att det just nu var ÅTTA månaders väntetid på att få dra tänder hos dom. Men hallå!! ÅTTA månader!? Detta skulle ju gå undan nu så att Robin inte skulle behöva vänta så länge och så att inte tolvårständerna kommer upp för långt för det är inte bra. Jaha... Får väl hoppas att han inte behöver vänta för länge.


10/11 Ja detta var ju Linneas treårsdag och den har jag ju berättat rätt mycket om så jag tänkte bara visa lite bilder istället :


Paketöppning på morgonen. På bilderna från vänster: Linnea fick Herr Nilsson & Lilla Gubben av Robin. En av Barnkammarböckerna av mormor & morfar. En morgonrock av mormor & morfar. Av Felicia fick hon ett paraply :)

Detta var ju bara en liten del av allt som hon fick men ska jag visa alla bilder så räcker inte sidan till, haha.


När gästerna kom till kalaset så fick Linnea mycket fina saker men jag tror att favoriten var griffeltavlan :) Tårtan gjorde Fredrik helt själv och den ser väl inte så dum ut!

I söndags jobbade jag på Plommonstigen :o) Sen har det bara varit plugg å åter plugg för min del för i morgon (idag är det ju nu eftersom det är efter midnatt...) så har vi prov!!Fredrik var med Linnea på treårskoll på BVC idag. Det hade gått bra så det är ju skönt det. Hon hade fått rabbla färger och massa annat. Hade velat vara med. Ska inte missa nästa besök... Vet att Fredrik klarar av det där alldeles galant - nått annat tror jag inte men jag vill åxå vara med. Min lilla tös blir så stor så fort...


Nej nu får jag väl minsann gå å lägga mig. Har som sagt prov att koncentrera mig på å sen ska jag träna. Skönt att komma igång med det igen!! Ska pumpa loss ordentligt å bara känna all skolstress rinna av mig! :)


Sov gott alla goa vänner. C U.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar