Rubrik saknas

Tjolahopp så här mitt på söndagen. Här hemma är det en lugn dag med lite städ, lite tvätt och lite plock. Sonen är på simskolan just nu men det är väl det mest avancerade som händer här idag.


Igår klev vi upp tidigt och åkte till Tjörnarp för att där hoppa in i Hannah och Andreas bil och dra vidare söderut. Vi åkte till Hasse o Lottas nya hus, spanade in det lite och sen for vi vidare till Ystads djurpark. Där mötte vi upp Cissi och Felicia som också ville spana på djur. Vi hade väldigt trevligt allihopa :)

Djurparken var inte stor så den gick vi igenom väldigt fort. Vi hade tagit med oss mat som vi tänkte grilla där men eftersom vi var klara och det inte var så långt hem till Hasse o Lotta så åkte vi dit och grillade där istället.

Sen blev vi bjudna på kvällsmat också så klockan var mycket innan vi började rulla hemåt. Vid 23-tiden hoppade vi in i bilen och drog norrut igen. Det är som vanligt hos Hasse o Lotta, man har trevligt och glömmer bort vad klockan är. Man vill liksom inte att det trevliga ska ta slut :=)

Vi blev förresten bjudna på hemrökt lax och det gick ju inte av för hackor det. Det var riktigt smaskigt !!


Idag gäller det att se över deklarationen så att allt är klart, i morron är ju sista dagen för att lämna in den... Uscha, tänk att det ska ge sådan ågren varje år...


Dax att kasta in lite mer tvätt i maskinen och röjja lite mer. Finns alltid nått att plocka med här hemma och det tar verkligen aldrig slut...

Någon som vill komma hit och hjälpa till ? Nähäpp...taskigt... ;)

C U later alligator.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar