Rubrik saknas

Allt är som vanligt igen. Det är en vanlig måndag - inga lov från skolan och dagis och det är faktiskt lite skönt måste jag få säga. Det märks efter ett par dagar på barnen att dom inte har så mycket att göra och rastlösheten sätter in. Dom saknar sina kompisar och så hemskt illa har dom nog inte skolan iaf när dom tänker efter ;)


Idag finns det tre saker som står på schemat för min del och det är jobbsök, teoriplugg och lite städning här hemma. Av någon konstig anledning så har vi pärlsocker på golvet... hmm.. Förstår inte varför det skulle hänga ihop med Felicias bakande av supergoda chokladbollar och att mängden bollar har minskat på fatet?! Linnea diggade helt klart syrrans chokladbollar, det är bara det att hon kallar allt ätbart som är kaka eller efterrätt för äppelkaka nu mera. Hehe. Hon fick smaka äppelkaka för ett tag sedan och nu är det svårt att skilja på de olika sorternas kakor :) Men sen iofs så heter ju alla hundar Izzie och alla pojkar i Robins ålder heter Robin osv. Det är inte lätt att vara liten.


Den 18/11 ska jag testa att slira runt på isen med en bil :=) Jag ska försöka mig på det där med halkbana. Nervös. Det är inte så bra när man är nervös redan 1½ vecka innan... Det är ju dessutom inget som man kan träna på hemma som man kan med vanlig övningskörning så det finns ju inte så mycket att göra åt saken. Det går som det går liksom. Gäller väl bara att ta det kallt och lyssna på instruktionerna man får. Gissa om jag kommer ha nerverna utanpå den dagen innan det är gjort?!?


Nåväl - nu gäller först å främst jobbsök. Dax att gå igenom alla nya jobb som kommit in sedan i fredags och söka söka och åter söka. Ska förresten på intevju i morgon :=) Håll tummarna!


Kram på er gott folk. C U.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar