Rota i sopsäcken

Jag tror att jag har bestämt mig för att rota lite i sopsäcken eller snarare då det förflutna. Det finns så mycket frågor som jag har och som jag inte kan få svar på om jag inte frågar. Vet inte var jag ska börja och vem jag ska fråga men jag vet så pass mycket som att om jag inte gör detta nu så kommer jag säkerligen ångra mig den dagen jag sitter på nått vårdhem och är 80 år gammal och inte har en själ att fråga. Det känns som att det börjar bli dax om jag ska ta tag i det nån gång. Jag har länge skjutit på det för varför ska jag väcka den björn som sover? Typ. Men det är ju faktiskt mitt eget liv jag pratar om och jag har väl ändå rätt att få hela pusslet på plats. Jag ska ju inte behöva gå runt och må dåligt över något som jag faktiskt (förhoppningsvis) kan göra nått åt... Vet inte riktigt var jag ska börja och hur jag ska våga men det gäller väl bara att ta ett kliv ut. Förhoppningsvis så landar jag mjukt.


I morgon har jag två tråkiga och jobbiga lektioner i skolan, ser INTE fram emot dom men ja ja, thats life. Måste ta tag i hur vårterminen ska bli också. Dax att boka möte med syon och planera lite till. Tänk vad bra det hade varit om jag hade lyckats få ett fast jobb istället. Timvikariat i all ära men vad vet aldrig vad man har eller vad man får.


Nä nu får jag gå å slagga lite. Hoppas eran tisdag blir bra. Puss!


PS. Så här fina ljusfat gör en kollega till mig. Visst är hon duktig!!

På onsdag ska jag och några andra kollegor hem till henne för då ska hon ha visning av det hon skapar inför julen. Ska bli kul :) Natti natti. DS.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar