Roligare lördag

Ja roligare lördagar än så här har man ju haft... Jag fick börja dagen med en väldigt svagt irriterande huvudvärk som satt fram i ansiktet på något märkligt sätt. Jag försökte sova bort den men tillslut så gav jag upp. Klev upp och tog smärtstillande, åt frukost med familjen och försökte vara vaken en stund men det gick sådär. Det kändes som att huvudvärken skulle trappas upp till migrän så efter en timme gick jag och la mig på soffan och slocknade nästan direkt. Vaknade av att familjen väckte mig och frågade om jag ville ha kvällsmat... Hoppsan! Nu har vi ätit och jag tog en omgång till med smärtstillande. Det känns som att det håller på att lätta lite. Skönt!

Om huvudvärken vill släppa så ska jag och dottern kolla på film senare. Linnea har pratat mycket om att hon vill se "The Meg" och vi bestämde i torsdags att vi skulle se den i helgen. I går blev det inte läge för det så vi hoppas att det blir av idag 😁.

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll oavsett om ni tittar på mello, drar ut på krogen, jobbar hela helgen eller har syjunta med vänninorna 😆.

På återseende! Peace out ❤

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar